• Gepubliceerd in Clubnieuws

Na 3 spannende voorrondes houden we 30 finalisten over die gaan stijden voor de felbgeerde beker van Simply The Best en de eeuwige roem.

Voor a.s. zaterdag zijn hier de pre-vragen, waarmee de deelnemende teams 5 punten kunnen verdienen. De deelnemende teams moeten vóór zaterdag 10 januari 2014 12 uur haar antwoorden doorgemaild hebben naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen en opmerkingen, kan je ook mailen.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast de 5 antwoorden en de door jullie opgegeven teamnaam, zien wij ook graag de categorie (Algemeen, Sport of de Blinde Ronde) waar jullie de joker in willen zetten. Er mag 1 persoon gewisseld worden, graag ook even doorgeven aan ons.

Wij wensen iedereen veel succes met de pre-vragen en zien jullie zaterdag in de kantine bij de finale van Simply the best. De quiz begint om 20 uur en de kantine is open om 19.00 uur.

De finale Prevragen:

Vraag 1: Wat zegt deze mevrouw?

STBfinale2

Vraag 2: Maak de zin af...

STBfinale3

Vraag 3: In welke plaats ligt deze sloppenwijk?

STBfinale4

Vraag 4: Welk adres hoort bij deze fraaie mast?

STBfinale5

Vraag 5: Wat is de titel van deze strip?

Tagged under Simply the Best