• Gepubliceerd in Clubnieuws

Het werd weer tijd voor nieuwe kleding voor de kantinemedewerkers van DAW. Samen met onze sponsoren Manders mode en Janssen BML lopen we er weer picobello bij!

Deze sponsoren zijn al lang aan DAW verbonden en stonden nu ook weer klaar voor DAW. Ze staan voor kwaliteit en advies en dat is ook te zien!

Manders Mode:

Voor de laatste mode ga je naar Manders Mode in Schaijk! Om er altijd stijlvol en volgens de laatste mode uit te zien, winkel je bij Manders Mode. Zij bieden je de stijl die aansluit bij jouw persoonlijke smaak. In de winkel in Schaijk en hun webshop staan service en kwaliteit centraal. Geniet van de enorme keuze en uitstekende service, aandacht en kwaliteit!

Janssen BML:

Is een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij die iets kan verplichten. Dat betekent dat zij vanuit een 100% onafhankelijkheid, zich volledig kunnen richten op uw belangen. Hun vak is het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiƫle dienstverlening. Dat betekent dat zij zich ons specialist durven te noemen op het terrein van verzekeringen en eenvoudige bancaire producten. Door perfect op elkaar afgestemde automatisering kunnen zij u op die manier een snelle polis afgifte en afwikkeling van schades bieden.

Namens DAW nogmaals bedankt.

(foto Ingrid Willems)

Tagged under Sponsoring