• Gepubliceerd in Clubnieuws

Rabo ClubSupport: doe mee!

Ook dit jaar doen DAW Schaijk, de Supportersvereniging en Jeu de Boules Club Le Jeteur weer mee met de Rabo ClubSupport actie. Een mooie actie van de Rabobank waarmee leden op hun favoriete lokale club kunnen stemmen. Iedere stem is geld waard. Vorig jaar hebben de verenigingen een recordbedrag in ontvangst mogen nemen. Daarvan is bij DAW Schaijk inmiddels betere verlichting op het sportpark gerealiseerd en Le Jeteur heeft het geld ingezet voor de nieuwe prachtige accommodatie.


Het doel voor 2020
Dit jaar heeft DAW Schaijk als doel geld in te zamelen voor het opknappen van het jeugdhonk. De Supportersvereniging heeft als doel nieuwe wedstrijdballen en trainingsballen voor zowel voetbal als korfbal. Le Jeteur wil graag een nieuwe traplift aanschaffen.

 

Help je mee geld in te zamelen?

Met je Rabobank-lidmaatschap kun je vanaf 5 oktober tot en met 25 oktober op onze drie verenigingen stemmen! Ieder lid van de Rabobank ontvangt 5 stemmen, waarbij je maximaal 2 stemmen per vereniging mag uitbrengen. Voor iedere stem ontvangen we een geldbedrag en dat investeren wij graag in onze verenigingen.

 

Ben je geen Rabobank lid?
Heb je een rekening bij de Rabobank maar ben je nog geen lid? Iedereen kan gratis lid worden. Via deze link (https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/) kun je jezelf als lid inschrijven en volgend jaar meedoen met deze leuke actie!

 

Uiteraard hopen we weer op heel veel stemmen, zodat we ook dit jaar een prachtig bedrag tegemoet kunnen zien!

Rabo ClubSupport

Tagged under Sponsoring