• Gepubliceerd in Clubnieuws

Wie?
Bjorn van Leeuwen heeft een tegelzettersbedrijf. Maar tegelzetten is niet het enige wat hij doet! Bjorn is gespecialiseerd in complete badkamerrenovaties.

Bjorn is geboren en getogen in Schaijk. Hij woont samen met Sanne en ze hebben samen twee kinderen, Ad (5 jaar) en Anna (3 jaar). Zoon Ad voetbalt bij de kabouters. De grote hobby van Bjorn is jagen en vissen. Echter, daar heeft hij nu weinig tijd voor, want hij is druk met z’n werk.

Wat?
Bjorn zorgt voor het vakkundig slopen, opbouwen, installeren, monteren en afwerken van de badkamer. “Ik zorg ervoor tot het laatste schroefje”, vertelt hij resoluut. “Netjes werk maken, dat vind ik belangrijk.”

In het bedrijf is Bjorn als tegelzetter begonnen, daarbij moest hij vaak wachten op andere vaklui. Bjorn is een aanpakker en hij houdt niet van wachten. “Nu kan ik gewoon door, ik doe alles zelf.”

Waarom?
Reclame maken hoeft Bjorn niet. De mond-tot-mond reclame werkt voor hem goed. Er wordt netjes werk afgeleverd door Bjorn. Zijn klanten zitten allemaal in de buurt.

Het tegelzettersbedrijf is sponsor van DAW én van de Jeu de Boulesclub. “Zo kan ik iets doen voor jong en oud. Dat vind ik belangrijk”, aldus Bjorn.

Bjorn van Leeuwen1

"Netjes werk maken, dat vind ik belangrijk."