• Gepubliceerd in Clubnieuws

Dankzij Van der Heijden mochten onlangs de voetballers van DAW Schaijk JO13-2 een compleet nieuw tenue in gebruik nemen.

Van der Heijden staat voor teamwork op een fundament van passie en gedrevenheid. Vier generaties hebben het bedrijf gebracht waar het nu staat. Een slagvaardige en financieel draagkrachtige organisatie die ruim 125 jaar bestaat. Een familiebedrijf waar mensen het verschil maken, en waar betrokkenheid, passie en gedrevenheid steeds weer tot spraakmakende oplossingen leiden. En waar vol energie wordt samengewerkt aan de uitdagingen van de toekomst.

En wat ook al vier generaties lang bestaat is de loyaliteit en betrokkenheid van de familie Van der Heijden bij DAW Schaijk. Zowel sportief als financieel leveren ze al generaties lang een fantastische bijdrage en altijd opnieuw kan weer een beroep worden gedaan op een bijdrage of ondersteuning. Zo ook deze keer in de vorm van nieuwe shirts, trainingspakken en coachjassen.

Op de foto’s het team JO13-2 met op de eerste foto 2e van links namens Van der Heijden | Bouwen kán anders (https://www.vd-heijden.nl/) commercieel directeur Ferry Verstappen. Met links naast hem elftalleider Eric Loeffen, servicemedewerker bij Van der Heijden én rasechte DAW’er!

Namens de spelers en begeleiding van JO13-2 en (de sponsorcommissie van) DAW Schaijk nogmaals bedankt!

Afbeelding1

Afbeelding2

Afbeelding3

 

Tagged under Sponsoring