• Gepubliceerd in Clubnieuws

Beste leden,

Rond 3 juni vindt de contributieheffing van de tweede seizoenshelft van het seizoen 2021-2022 plaats. Hieronder meer informatie over deze contributieheffing. Zijn er na het doorlezen van dit bericht nog steeds vragen? Neem dan contact op via via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contributiebedragen seizoen 2021-2022

Hieronder staan de contributiebedragen voor het sportseizoen 2021-2022. Hiervan wordt in deze heffing de helft geincasseerd. 

VOETBAL Categorie 2021-2022
Kabouters 60
O-11, O-9, O-7 108
O-11, O-9, O-7 108
O-11, O-9, O-7 108
O-15, O-13, O-12 121
O-15, O-13, O-12 121
O-15, O-13, O-12 121
O-19, O-17, G-voetbal 129
O-19, O-17, G-voetbal 129
Seniorenvoetballer 165
Seniorenvoetballer met kaderfunctie 100
Juniorenvoetballer met kaderfunctie 78
Walking Football 107
Walking Football met kaderfunctie 67
Rustend lid 50
   
KORFBAL (*) Categorie 2021-2022
Senioren 168
Recreanten 128
Junioren 150
Aspiranten 139
Pupillen 128
Welpen 123
Kangeroes en G-korfbal 107
Invalkracht korfbal 50
Rustend lid 21
Kaderlid zonder te korfballen 0

(*) Korfballende kaderleden krijgen per halfjaar een korting van € 15,- op hun contributiebedrag. Dit wordt in de contributieheffing verwerkt.

 

Afgekochte bardiensten

In de contributieheffing worden ook de (helft van de) kosten opgenomen voor de actieve voetballers en korfbalsters die ervoor hebben gekozen om in het huidige seizoen geen bardiensten (of dienst wedstrijdsecretariaat) te draaien. Meer weten? Kijk dan hier https://www.dawschaijk.nl/clubinfo/leden/diensten Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Boetes voor het niet komen opdagen bij de geplande bardiensten of het niet reageren op de verstuurde datumprikker

Over enkele dagen wordt via een aparte incasso de boete geincasseerd voor het niet komen opdagen bij geplande bardientsen en voor degenen die niet hebben gereageerd op de Datumprikker. Meer weten? Kijk dan hier https://www.dawschaijk.nl/clubinfo/leden/diensten Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Beleidslijn ten aanzien van het lidmaatschap en bijbehorende contributieverplichting

Conform statuten (artikel 9, lid 9) is voor een lid contributie verschuldigd voor het gehele seizoen 2021-2022 als men bij de start van het seizoen (1 juli 2021). Dit geldt daarmee ook voor tussentijdse opzegging van het lidmaatschap.

 

(Veelgestelde) vragen

Uiteraard is geprobeerd de ledenadministratie met grote zorgvuldigheid te voeren. Met zo'n 1.300 leden is het echter een illusie te denken dat dit geheel foutloos gaat. Schroom daarom niet vragen te stellen als in jouw ogen de contributieheffing geen recht doet aan de werkelijkheid! Vragen of opmerkingen kunnen uitsluitend worden gesteld via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ga ervan uit dat we binnen circa één werkweek contact met je opnemen om een en ander af te handelen!

Hieronder een vraag- antwoordenrubriek. Wellicht dat jouw vraag hieronder wordt beantwoord.

Ik heb in het seizoenmaar één bardienst gedraaid, hoe zit dit dan m.b.t. contributieheffing?

Iedere actieve speler die qua leeftijd in aanmerking komt voor het draaien van bardiensten, komt in één seizoen maximaal twee keer aan de beurt. Heb jij echter slechts één dienst gedraaid, dan heeft dit uiteraard geen effect op de contributieheffing.

Zitten in de contributieheffing de gele en rode kaarten verwerkt (voetbaltak)?

Nee, deze strafzaken worden, evenals de waskosten voor de van de A-selectie en JO 19-1, aan het einde van het seizoen (juni/juli) geïncasseerd. Op dat moment is in totaliteit bekend wat de gele en rode kaarten DAW gekost heeft. Hiervoor worden de tarieven die de KNVB aan DAW per kaart in rekening brengt, gebruikt.

Ik heb een zware blessure opgelopen waardoor ik de rest van het seizoen 2021-2022 niet meer in actie kan komen.

Het is altijd vervelend als je jouw favoriete sport door een zware en langedurige blessure niet kunt uitoefenen. Een blessure die zo zwaar is dat ervoor zorgt dat je de rest van het seizoen niet meer in actie kunt komen is uiteraard de schrik van veel korf- en voetballers. DAW wil hierin met de contributieheffing uiteraard meedenken. Wellicht dat een rustend lidmaatschap wat voor je is in de periode dat je niet als actief voetballer op het veld kunt staan. De tarieven vind je in de tabel hierboven. Hiermee blijf je toch lid en verbonden met de vereniging ondanks dat je niet op het veld staat! Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zoeken een passende oplossing.

De contributieheffing klopt niet met de leeftijdscategorie waarin ik speel.

Dispensatie kan hiervan een reden zijn. Bij DAW betaal je afhankelijk van je eigen leeftijd de contributie die op jouw leeftijdscategorie van toepassing is. Het komt voor dat jeugdspelers dispensatie hebben waardoor zij een jaar extra in een lagere leeftijdscategorie doorbrengen. Andersom komt het wellicht nog vaker voor. Jeugdspelers die actief zijn in de seniorenafdeling. Vooral bij de damesafdeling voetbal is dat dit seizoen het geval. Deze dames betalen de contributie die zij anders als juniorenvoetbalster zouden betalen.

Bij mij is geen contributie in rekening gebracht via automatische incasso. Hoe kan dit en wat nu?

Dit kan enkele redenen hebben. Voorbeelden: te weinig saldo, een gewijzigd rekeningnummer, een geblokkeerd rekeningnummer. Ook zou het kunnen dat we geen IBAN-rekeningnummer van je hebben. Doet deze situatie zich voor, dan wordt contact met je opgenomen. Zelf contact opnemen kan uiteraard ook! Om dit zoveel mogelijk te beperken is het handig als bij een gewijzigd rekeningnummer dit wordt doorgegeven aan DAW. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan bepalen we samen wat het meest handig is voor de betaling van dit seizoen.