• Gepubliceerd in Clubnieuws

Wie?
Peter Thoonen staat aan het roer van Autobedrijf Thoonen in Gassel. Peter is geboren en getogen in Gassel, en inmiddels is Peter zo’n 30 jaar actief in het bedrijf. Twee zonen hebben interesse in het autovak, er is dus potentie aanwezig om het familiebedrijf voort te zetten.

Zelf is Peter actief in de motorsport, hij is liefhebber van klassieke motoren, 50CC tweetakt racers van het merk Kreidler. Dat is zijn passie.

Wat?

Autobedrijf Thoonen bestaat inmiddels ruim 65 jaar. Het is een echt familiebedrijf. Thoonen is officieel service dealer van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. “Uiteraard kun je bij hier terecht voor onderhoud en reparatie, ook al heb je de auto elders gekocht”, merkt Peter op. “Ook hebben we momenteel een ruim aanbod van jong gebruikte auto’s. Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen.”

De kracht van Autobedrijf Thoonen is het persoonlijk contact. “We zijn een service-gericht familiebedrijf, met veel kennis en ervaring. We lossen het gewoon op”, zegt Peter resoluut.

Waarom?

Thoonen is al vele jaren trouwe sponsor van DAW. “We willen verder bouwen aan de naamsbekendheid van Autobedrijf Thoonen, onze klantenkring reikt van Boxmeer tot Schaijk.”, aldus Peter. “En…. Gassel is dichterbij dan je denkt!”

Wat wil je nog kwijt?

Peter: “We hebben ook nog enkele vacatures. Kijk hiervoor op onze internetsite. Als iemand interesse heeft altijd welkom.”

Thoonen autobedrijf

Gassel is dichterbij dan je denkt

Tagged under Sponsoring