• Gepubliceerd in Clubnieuws

Rabo ClubSupport actie van start: breng je stem uit op DAW Schaijk & de Supportersvereniging

Het is zover, de Rabo ClubSupport actie is van start gegaan! Rabobank-leden kunnen vanaf nu tot en met uiterlijk 27 september stemmen op DAW Schaijk en de Supportersvereniging. Vorig jaar hebben we een recordbedrag in ontvangst mogen nemen en waren we nummer 1 in de regio. Help je ons ook dit jaar?

Het doel voor 2022: Zonnepanelen op de tribune
Op de nieuwe tribune van DAW Schaijk willen we graag zonnepanelen leggen om zo bij te dragen aan het verduurzamen van onze vereniging!

Jouw stem is geld waard
Iedere stem is geld waard. Help jij DAW Schaijk en de Supportersvereniging hun doelen te behalen? Dit jaar kun je stemmen op 3 deelnemende clubs. Alle Rabobank-leden kunnen via de website en Rabo App stemmen op drie deelnemende clubs. Iedere stem staat voor een geldbedrag. Laat je stem niet verloren gaan. Stimuleer bovendien je ouders, familie en vrienden om hun stem uit te brengen op onze vereniging. Stemmen kan via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Geen lid van de Rabobank?
Ga dan naar de site en klik op lid worden (dit is geheel gratis via https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden). Dan kun je volgend jaar ook stemmen!

We hopen op veel stemmen zodat we ook dit jaar een prachtig bedrag tegemoet kunnen zien. Bedankt voor jullie steun!

Met sportieve groet,
DAW Schaijk & de Supportersvereniging