• Gepubliceerd in Clubnieuws

Dankzij Maashorst Notarissen mochten onlangs de 14 vrijwilligers van het wedstrijdsecretariaat een compleet nieuwe set kleding in gebruik nemen. Deze set bestaat uit een polo, een sweater en een jas. Het wedstijdsecretariaat zorgt ervoor dat op zaterdag en zondag alle bezoekende verenigingen netjes ontvangen en begeleid worden. Het is dan ook fijn voor de bezoekers én goed voor de uitstraling van DAW Schaijk als het wedstrijdsecretariaat herkenbaar is in mooie en uniforme kleding.

Maashorst Notarissen (voorheen Notariskantoor VanMourik & DeBie) is het vertrouwde notariskantoor voor Schaijk en omgeving. Als middelgroot dorpskantoor genieten zij al jaren het vertrouwen van een grote vaste klantenkring in de regio. Bewust wordt gekozen voor een zo direct en persoonlijk mogelijk contact waardoor een gericht advies gegeven kan worden. Niet alleen wordt gekeken naar de specifieke akte waarvoor de klant langskomt, maar ook naar het totaalbeeld. Op die manier kan elke akte soepel passeren en tegelijk is de klant méér dan een passant.

De vertrouwde notarissen Martijn van Mourik en Marian van der Linden zijn de motor achter het team van circa twintig experts die voor de klanten klaar staan. Dankzij de verschillende specialismen wordt altijd een advies op maat gegeven, flexibel en betrokken!

Over betrokkenheid gesproken; reeds vele jaren is het notariskantoor een betrokken en loyale sponsor van DAW Schaijk. Na de naamswijziging én de benoeming / beëdiging van Marian van der Linden tot notaris is dat absoluut niet veranderd. Marian (en haar familie) heeft een lange en sterke relatie met DAW Schaijk wat uiteraard zeer gewaardeerd wordt en waarbij we hopen dat dit nog vele jaren mag voortduren! 

Op de foto’s een delegatie van het wedstrijdsecretariaat met geheeld links Notaris Marian van der Linden namens Maashorst Notarissen  

Namens het wedstrijdsecretariaat en (het bestuur van) DAW Schaijk nogmaals bedankt!

MaashorstNotarissen sponsoring1


MaashorstNotarissen sponsoring2

Tagged under Sponsoring