• Gepubliceerd in Clubnieuws

DAW Schaijk zoekt voor seizoen '23/'24 een trainer voor haar derde senioren voetbalteam. Dit seizoen hebben Bart Remmits en Devi Appelhof de functie als coach waargenomen. Rik van der Linden en Dirk van den Hoogen vullen de trainingsavonden in. We zijn erg tevreden met hoe deze 4 heren de vacature als team invullen, maar de voorkeur gaat uit naar één trainer/coach.

DAW Schaijk 3 maakt onderdeel uit van de A-selectie en komt uit in de reserve 3e klasse. Er wordt twee keer in de week getraind (dinsdag- en donderdagavond), aanvang 20.00 uur. De wedstrijden worden gespeeld op zondag.

We zoeken een trainer die in het bezit is van TC3/UEFA C. We staan hiernaast open voor sollicitanten zonder dit diploma, maar met voldoende ervaring als (jeugd)trainer.

Wanneer een geschikte kandidaat 1 avond in de week kan/wil trainen, dan is dit bespreekbaar.

Ben jij die ambitieuze trainer die met een mooie mix van jonge en ervaren spelers kan en wil werken?

Ben jij de trainer die de juiste combinatie weet te vinden tussen gezelligheid, ontwikkeling en presteren binnen deze spelersgroep?

Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Sollicitaties met CV kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor deze vacature: Dirk van den Hoogen, coördinator A-selectie senioren voetbal: 06 28555793