• Gepubliceerd in Clubnieuws

𝐏đĸ𝐞𝐭𝐞đĢ đ¯đšđ§ 𝐝𝐞𝐧 𝐁đĢđĸ𝐧𝐤 𝐤𝐨đĻ𝐞𝐧𝐝 đŦ𝐞đĸđŗ𝐨𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐨𝐟𝐝𝐭đĢ𝐚đĸ𝐧𝐞đĢ 𝐤𝐨đĢ𝐟𝐛𝐚đĨ𝐭𝐚𝐤!
Komend seizoen staat Pieter van den Brink aan het roer bij onze korfbaldames. Pieter heeft zelf actief gekorfbald en een brede ervaring in de korfbalwereld. Zo heeft hij diverse verenigings- en bestuursfuncties vervuld. Als trainer is hij actief geweest bij DWS, KVS '21, GEKO, ZIGO, KV Rooi, Flash, Altior, DSV Diessen en de laatste vijf jaar weer terug bij Altior.

Pieter: "Ik ben van mening dat het best uitgebalanceerde team de grootste kans heeft om ver te komen. Naast korfbaltechnische vaardigheden zijn ook mentale vaardigheden van belang."

We wensen Pieter alvast veel succes toe en zullen hem binnenkort verwelkomen op sportpark D'n Heuvel!


𝗧đ—ŧđ—ē đ—Ļ𝗰đ—ĩ𝘂đ—ļ𝘁𝗲đ—ē𝗮
De huidge trainer, Tom, verlaat DAW na drie seizoen. Na ÊÊn jaar als trainer het tweede team getraind te hebben, heeft hij de laatste twee seizoen de touwtjes in handen bij het vaandelteam. Momenteel maakt Senioren 1 kans om te promoveren naar de Hoofdklasse in de zaal. Senioren 2 is dit seizoen enorm verjongd en heeft het hard te halen in de Reserve Hoofdklasse.
Tom heeft alle opties voor volgend seizoen nog open staan. Binnenkort gaat hij zijn keuze daarin maken. Wij wensen Tom veel succes in de tweede seizoenshelft en zijn ervan overtuigd dat hij deze periode met succes gaat afsluiten!

 
Pieter