Wie het sportpark van onze vereniging betreedt, wordt direct begroet door een prachtig kleurenpalet van reclameborden. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar is het zeker niet. DAW Schaijk kan voor het realiseren van haar ambities een beroep doen op een geweldig grote groep van toegewijde sponsoren en is hen daar enorm dankbaar voor.

Om die dankbaarheid nog eens te onderstrepen, organiseert DAW Schaijk ieder jaar weer een gezellige sponsoravond. Een avond waarop sponsoren onder het genot van een hapje en een drankje in de watten worden gelegd, om hen zo te bedanken voor alle manieren waarop zij ook het afgelopen jaar weer een bijdrage hebben geleverd aan het reilen en zeilen van onze vereniging.

De sponsoravond stond aanvankelijk gepland op donderdag 18 april jl., maar door een mooi sportief bekersucces van DAW 1 (voetbal), werd deze uiteindelijk verplaatst naar donderdag 25 april. Ondanks de late verplaatsing en de meivakantie, kon de Sponsorcommissie met 150 aanwezigen weer rekenen op een hele mooie belangstelling.

Als gebruikelijk werd de Sponsoravond weer opgeleukt met een gastoptreden. Dit keer werden die honneurs waargenomen door Davey Turnhout. Davey is opgegroeid in de omgeving van Leiden, maar is tegenwoordig een heuse Schaijkenaar. Davey won in het verleden al eens de juryprijs van het Amsterdams Studenten Cabaretfestival en wond ook deze avond de lachers weer met rake grappen om zijn vinger.

De Sponsorcommissie kijkt terug op een gezellige en zeer geslaagde avond en bedankt vanaf deze plek alle sponsoren nogmaals voor hun trouwe en niet weg te denken steun en bijdrage aan onze vereniging.

Sponsoravond 2024