Op een mooie, maar toch wel frisse zondagochtend, mochten de dames van DAW hun kunsten vertonen op het hoofdveld tegen de dames van de Venlosche Boys. Het werd een mooi duel. Het eerste wapenfeit was van de Limburgse bezoeksters, maar het schot ging hoog over. Niet veel later was er dreiging voor de goal van de tegenpartij. Een schot van Bianca werd nog net gepareerd door de keepster waarop de bal op de deklat belandde. Na ongeveer 20 minuten kreeg Venlosche Boys een corner. Elke wilde de bal wegwerken uit de doelmond. De aanvoerdster van Venlo zocht het been van Elke en ging opzoek naar de grasmat. De scheids blies hiervoor op zijn fluit en wees naar de penaltystip. Iris zat er nog aan, maar kon niet voorkomen dat de bal tegen het net aanging: 0-1.

Daarna kwam het antwoord van DAW: het was onze linksback Evy, die haar schot net voorlangs zag gaan. Ook Elke kreeg nog een kans, maar wederom uitstekend keeperswerk. Met een ruststand van 0-1 werd de kleedkamer opgezocht.

In de tweede helft bleef het spel op en neer gaan. Na 15 minuten spelen kwam DAW goed weg, nadat een speelster van Venlosche Boys Iris verschalkte, maar haar schot op de deklat zag uiteenspatten. DAW nam daarna het heft in handen. Chantal ging op avontuur en kwam 1 tegen 1 met de keepster. Ze speelde de bal netjes langs de keepster, maar vanuit een onmogelijke hoek kon ze de bal niet in het lege doel krijgen.
Nog geen 5 minuten later werd Chantal weer tegenover de keepster gezet. Ditmaal omspeelde ze de keepster goed alleen met een mooie sliding kon een verdedigster voorkomen dat de bal het lege doel inging. Na 70 minuten een tegenvaller voor DAW. Bianca viel tijdens een duel en haar directe tegenstander viel op haar been. Na controle in het ziekenhuis wees de foto uit dat het kuitbeen van Bianca gebroken is. Een grote aderlating want dit betekent dat we Bianca een paar weken niet zullen zien op de velden. Beterschap!!

DAW ging echter niet bij de pakken neerzitten en in de 86e minuut ging Linda ervandoor. In het strafschopgebied wordt ze geraakt door haar tegentandster. Linda gaat naar de grond en de scheids kan niet anders dan naar de stip wijzen. Chantal gaat achter de bal staan en laat de keepster kansloos: 1-1.

Na 94 minuten vond de scheids het voldoende en fluit (tot ongenoegen van de uitpartij) voor het einde van de wedstrijd.