• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Danielle van de Donk, speelster van het Engelse Arsenal, kwam een training verzorgen voor de meiden van de MA1. Danielle begon haar voetbalcarrière bij sv Valkenswaard. Later maakte ze haar overstap naar Willem II, maar omdat die club stopte met vrouwenvoetbal maakte ze haar overstap naar VVV-Venlo. Daar kwam ze onze hoofdtrainer van Dames1, Gerrit Timmerman, tegen.

Na een jaar bij VVV-Venlo ging ze voor een nieuwe uitdaging terug naar Brabant naar het team van PSV/FC Eindhoven. In 2015 nam ze deel aan het eerste WK waar Nederland aan meedeed. Door haar goede prestaties op dit toernooi verdiende ze een transfer naar het Zweedse Kopparbergs/Goteborg FC. Momenteel heeft ze een contract getekend bij het Engelse Arsenal.

Sommige speelsters waren nerveus om van zo’n grote voetbalster training te krijgen. Dat Danielle haar ervaring volledig in de strijd zou gooien was te zien aan de uitgezette trainingsvormen. Na een korte introductie was het zover: de training kon beginnen. Onze meiden genoten met volle teugen en de inzet was enorm dat weten we dus alvast voor de toekomst!!!

De voetbalvormen werden door de 12 aanwezige dames met veel inzet en enthousiasme uitgevoerd en de anderhalf uur waren dan ook zo weer voorbij.

Danielle werd met een fles wijn en chocolade bedankt voor haar training. Na nog diverse foto's genomen te hebben met Danielle was het mooi geweest. Al met al een geslaagde training en voor herhaling vatbaar.

Wij willen ook de B3, seniorenselectie en keepers nog bedanken dat wij ongestoord van het kunstgras gebruik konden maken!!!!

DaniellevdDonk1

DaniellevdDonk

 DaniellevdDonk2

Tagged under Dames