DAW DA1 - VOW DA1 (1-2)

Het begon vandaag al goed bij de assistent coach. Vergeet hij een keer zijn ballen niet dan zijn het wel zijn schoenen. Na de warming-up was het welbekende praatje van Theo in de kleedkamer. Het was niet makkelijk om iedereen face-to-face tips te geven omdat er nogal wat gezeken werd.
De eerste helft

DAW begon zeer dramatisch aan de eerste helft. Er werd slecht gecoacht waardoor er een slechte vrouwdekking was. Dit leidde in de 3e minuut van de wedstrijd al tot de 0-1. Er stond een vrouw vrij op de 16, ze kreeg alle tijd en ruimte om de bal aan te nemen en hem onder de uitgekomen Kim "pijn aan mijn hoofd" Schepens door te schieten, 0-1.

Na dit snelle doelpunt waren we nog niet gewaarschuwd, de scherpte was ver te zoeken. DAW, die zelf nog geen aanval had gehad werd weer getest. Het bleek dat we nog steeds niet goed wakker waren. VOW kreeg aan de rechterkant een ingooi, deze werd vervolgens teruggekaatst en de aanvoerdster kreeg de bal in de voeten. Ze besloot een paar meter op te dribbelen en haalde uit. Schep zat er nog wel aan maar kon helaas niet voorkomen dat de bal de kruising in zeilde, 0-2.

Hierna pakte DAW het goed op. Achterin stond het goed en zo kon er meer naar voren gevoetbald worden. Dit resulteerde in enkele kansen die onbenut bleven. Ook VOW had goede kansen om verder uit te lopen maar gelukkig hebben we Marlon "Als jullie niks over mij in het verslag zetten dan krijgen jullie geen escape" Pashouwers. Ook Kim "ik wil hier ook aan mee helpen" Schepens had nog een puike redding maar hierbij kopte ze wel in de grond, AUW!
Marlon, terug van een blessure, speelde een goede wedstrijd, of was het nou toch de Loef?!? Voor Theo was het een vraag voor ons een weet. Net voor het rustsignaal schoot Lieke "Waar is mijn BH nou gebleven; dan maar los in de kooi" Jacobs de bal naar voren. De laatste vrouw schatte de bal verkeerd in waardoor Neeltje "Placebo" Bongers de bal binnen schoot, 1-2.
Hierna volgde het rustsignaal.

In de rust werden wissels doorgevoerd. Gelukkig bleef Marlon "ik vind dat ik goed heb gevoetbald" Pashouwers staan. Doordat VOW hun linksvoor ook op rechtsvoor zetten kreeg DAW 2 linksbacks (jawel de twins). Hierdoor kon Marlon "ik ben zo succesvol" Pashouwers de linkshalfpositie op zich nemen.
Inge "-2" v/d Linden ging eruit en Leya "gister nog 2 gemaakt" Suppers kwam erin. Na deze wissel kwam er een fenomenale redding van Marlon "Vandaag is mijn dag" Pashouwers.
DAW voerde de druk meer op, helaas resulteerde dit niet in meer kansen/ doelpunten.
VOW had nog een 100% kans. In een 1 op 1 situatie met Kim "ziet gras er van dichtbij zo uit?" Schepens schoot ze echter op haar handen waardoor er een corner ontstond.
Deze corner werd weggehaald door Marlon "dit is mijn wedstrijd van het seizoen" Pashouwers.
Leya "mijn schoenen vergeten" Suppers dacht haar vrouw voorbij te kunnen spelen, echter dacht haar vrouw daar anders over en kwam met haar hoofd naar de bal. Het is te hopen dat ze een goede tandarts heeft want Leya plante onbedoeld haar voet in het gezicht.

In de laatste 15 minuten van de wedstrijd kregen we nog een vrije trap. Neeltje "Vitamientje" Bongers ging erachter staan, schoot de bal alleen kwam deze op de huig van een speelster van VOW.
Tien minuten voor tijd werd er gestreden om de gelijkmaker. Elles "hun hadden toch zwarte broeken" v/d Linden ging mee naar voren. Ook Marlon "ik kom echt nooit in het verslag voor" Pashouwers maakte enkele goede rushes langs de zijlijn die voor het nodige gevaar zorgde.
Gezien de strijdvolle tweede helft had DAW meer verdient.

DAW weet nu wat het beter moet doen. Vanaf de 1e minuut scherp zijn, goed staan en de man oppakken.

Anniek, Leya en Anneke bedankt voor het meedoen!

Beast of the match: Leya Suppers
Blondie VOOR de wedstrijd: Lieke Jacobs (Iedereen compleet? Maar waar is nummer 6 dan? Oja dat ben ik zelf)

Ook willen wij Marie, Eef en Bief bedanken voor het elke week weer aanwezig zijn.