De DAW supportersvereniging

SV2018

Sinds eind 2012 bestaat de DAW Supportersvereniging. In korte tijd is deze SV uitegroeid tot een groot en belangrijk orgaan. Meer dan 300 leden stuwen de prestaties en activiteiten van DAW Schaijk.

Van deze club wil je toch onderdeel uitmaken?

Dus: steun DAW Schaijk en word lid!

Klik hier voor het inschrijfformulier!

Supporter(s) van het jaar

Het is alweer even geleden, maar mag zeker niet onvermeld blijven.

Zondag 2 oktober werden er 2 supporters in het zonnetje gezet, nl. Thijs en Mientje van Gaal.

Al jaren trouwe bezoekers van de wedstrijden, uit en thuis, van ons vaandelteam.

Onder toeziend oog van kinderen en kleinkinderen overhandigde Marian de 'John van Orsouw'-bokaal.

Een welverdiende felicitatie voor Thijs en Mientje, we hopen dat jullie DAW nog lang mogen blijven aanmoedigen !

Supporter van het Jaar

Zondag 29 september j.l. werd door de Supportersvereniging de Supporter van het Jaar bekend gemaakt. Jan Princen mag deze titel het aankomende jaar dragen. Hij is altijd present, al jaren in weer en wind, bij uit- en thuiswedstrijden en tevens actief bij de maandagochtendploeg. Marian van Orsouw overhandigde de 'John van Orsouw"-bokaal. Jan, nogmaals gefeliciteerd en we hopen je nog lang te mogen begroeten langs de lijn !

Supporter van het jaar

Op de ledenvergadering en feestavond van 2 weken geleden is Jolanda de Vent uitgeroepen tot Supporter van het jaar. Trots en verrast nam zij de 'John van Orsouw'-bokaal in ontvangst uit handen van Marian. Met 3 actieve gezinsleden bij voetbal en korfbal is het voor Jolanda soms lastig kiezen waar langs de lijn te staan, maar ze is altijd wel ergens op ons sportpark te vinden. Nogmaals gefeliciteerd en de trofee krijgt vast een mooi plekje thuis voor dit seizoen !