• Gepubliceerd in Clubnieuws

Zondag 1 april wordt bij DAW de fusie met Emos gevierd. Er zijn vragen over de manier waarop de dag zal verlopen, daarom hier een overzicht. De voetballers van O13-O11-O10-O9-O8 en de korfbalsters van de D-E-F worden om 9.30 uur verwacht. Zij zijn ingedeeld met spelers van hun eigen klasse dus [O13-D] spelen met en tegen elkaar, zo ook de [O11-O10-E] en [O9-O8-F].

De spelers zijn door elkaar gehusseld. In toernooivorm worden een aantal korf- en voetbal partijtjes gespeeld. Tussenin kun je meedoen met het rode draadspel dat is georganiseerd door de supportersvereniging. Om half elf komen de kleinsten. De O7-kabouters-welpen-kangoeroes worden in een spelletjes circuit beziggehouden. Om 12.30 uur is het ochtendprogramma afgelopen.

’s Middags is de oudere jeugd aan de beurt. Vanaf 12.30 uur zijn alle spelers van voetbal O19 t/m O15 en korfbal A t/m C in teams ingedeeld, door elkaar dus. Spelers van het G-team voetbal doen ook mee. Er wordt korf- en voetbal in toernooivorm gespeeld en ook hier worden de teams uitgenodigd om het rode draadspel te spelen. G-team korfbal speelt deze middag hun eigen spel.

Rond de klok van 16.15 uur is het einde. Daarna is de kantine nog tot 19.00 uur open, dj Rikkert verzorgt de muziek. Dan kan over de fusie nog eens nagepraat worden.

Iedereen graag in sportkleding komen.

Tagged under Fusie