• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

Afgelopen zaterdag wisten de pupillen F1 het kampioenschap binnen te halen. Na alle andere wedstrijden al gewonnen te hebben sloten zij ook deze een na laatste wedstrijd winnend af en kon men feest gaan vieren.
Onder aanmoediging van het vele publiek stonden de meiden al na vijf minuten op een 2-0 voorsprong en deze gaven ze niet meer af. Met de rust was het 4-2 en in de 2e helft liep het Schaijkse team uit naar een 9-3 overwinning. Ook de strafworpen na afloop werden met 2-0 gewonnen.

Een mooie prestatie van dit team waar enkele meiden pas sinds augustus spelen. Na afloop waren er natuurlijk felicitaties en presentjes van het jeugbestuur en het publiek en daarna werd er nog flink gefeest door de meiden. Natuurlijk hoort daar ook bij om te douchen in het korfbaltenue.

Proficiat ; Maud, Mara, Otte, Tess, Fay-Jewel, Gera, Saar, Maike, Mees, Guusje, Mies en natuurlijk ook de leiding Astrid, Evi en Fleur.