• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Beide teams hebben alles gewonnen, dus degene die wint is kampioen! Meteen in de eerste minuut komt Emos op voorsprong door een doorloopbal van Fem. Er wordt goed samen gespeeld en Guusje maakt er 2-0 van! Be Quick weet iets terug te doen en scoort 2-1. Er volgen veel mooie kansen voor Emos met veel afstandschoten en uiteindelijk scoort Jinte met een mooi afstandschot de 3-1. Er wordt goed en fel gespeeld en door doelpunten van Be Quick en Guusje is de ruststand 4-2 voor Emos. Na de rust wordt er aan beide kanten goed verdedigd, maar na 10 minuten scoort Be Quick toch via een afstandschot de 4-3. Nu wordt het echt spannend , maar de meiden van Emos verdedigen heel goed en laten het kampioenschap niet meer schieten!

Echt een hele knappe prestatie van dit nieuwe team dat is samengesteld uit speelsters van de C1, C2, C3 en D1 van vorig jaar. Proficiat Floor, Jinte, Fem, Vera, Guusje, Jip, Iris, Nikki, Nienke en Veerle!