Logo

Met nog één wedstrijd te gaan in de 1e buitencompetitie, waren we eigenlijk al kampioen. We stonden al genoeg punten los van de nummer 2 dus zij konden ons niet meer inhalen. We wilden het na onze laatste competitiewedstrijd vieren, maar die moesten we nog wel zien te winnen.

Op zaterdag 20 oktober speelden we de laatste wedstrijd in Mariahout tegen de Flamingo’s C1. Er waren veel ouders mee om ons aan te moedigen!

De eerste helft begon wat moeizaam, maar we kwamen al snel op gang. De verdediging stond sterk te verdedigen. De aanval speelde ook goed, ze hadden veel kansen maar de doelpunten wilden nog niet vallen. Gelukkig werd halverwege de eerste helft de 0-1 gescoord en al snel volgde ook de 0-2 en de 0-3.

Met 0-3 de rust in gaf de meiden positieve energie. Ze waren erg gedreven om nog meer te scoren in de tweede helft en met een hoge uitslag het kampioenschap binnen te halen.

In het begin van de tweede helft werd er al snel weer gescoord, de doelpunten bleven volgen. Er werd door iedereen een goede wedstrijd gespeeld met een eindstand van 1-9! De doelpunten werden gemaakt door Guusje (3x), Nienke (2x), Nina J, Nikki, Juulke en Nina K.

Na het eindsignaal vloog iedereen elkaar in de armen. We kregen een mooi cadeau van de ouders. Een drinkfles met onze namen erop in de kleuren van DAW Schaijk! Daarna wilden we zo snel mogelijk terug naar Schaijk zodat we het daar echt konden vieren.

Toen we terugkwamen in Schaijk kregen we namens de jeugdcommissie een oorkonde en wat centjes om een frietje te eten. We gingen eerst het balkon op met een fles champagne, daarna aten we in de kantine gezellig een frietje met z’n allen en uiteindelijk belandden ze met kleren aan onder de douche!

Wat een top prestatie! Kampioen zonder puntverlies met een team dat werd samengesteld uit 4 verschillende teams. Noor, Nienke, Nina J, Nina K, Nikki, Vera, Shu, Juulke, Lieke en Guusje van harte gefeliciteerd!