• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Op zaterdag 6 juni houdt de jeugdafdeling de slotdag. Al jaren is dit de laatste dag van het seizoen waarop het team bij elkaar is. Een mooie gelegenheid om terug te kijken op het afgelopen seizoen en afscheid te nemen van trainers en leiders.

Ook houden we op de slotdag altijd een ouder-kind toernooi. Op deze dag voetballen de teams niet tegen elkaar maar tegen hun ouders. Vaak ontbrandt er een mooie strijd want de ouders willen graag winnen maar de kinderen laten zich ook niet onbetuigd.

Voor de Mini pupillen en de Kabouters geldt een verkort programma. Zij mogen tegen elkaar voetballen. Na het toernooitje mogen alle MP- en KAB spelers een penalty nemen op een echte DAW keeper in een grote goal.

De Mini pupillen en de Kabouters moeten om 10.45 uur aanwezig zijn. Om 11.00 uur begint het voetballen. Het penalty schieten begint om 11.45 uur. Als dit afgelopen is dan doet onze jeugdvoorzitter nog even een woordje en dan is er nog voor elk kind een verrassing. Tussen 12.15-12.30 uur is het programma en dus het seizoen afgelopen.