• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Trainen
De trainingen van de jeugdteams lopen door t/m donderdag 26 mei.
Indien een trainer besluit om een training niet door te laten gaan trainen moet hij of zij dit wel tijdig aangegeven bij de betreffende klassecoördinator zodat de materiaalvrijwilligers tijdig kunnen worden ingelicht.

Toernooien
In mei hebben de meeste jeugdteams weer een aantal toernooien. Kijk elke week goed op www.vvdaw.nl of je moet voetballen, alle toernooien zijn al opgenomen in het programma op de website. De aanvangstijden zijn momenteel nog niet van alle toernooien bekend.

Slotdag
De slotdag voor de jeugd is dit jaar op zaterdag 4 juni. De tijden zullen bekend worden gemaakt op de DAW-site.
Voor zowel leiding als spelers: meld je tijdig af bij Mari v.d. Venne (06 30371632) als je niet kunt.

Nieuw seizoen (2016/2017)
Er wordt naar gestreefd om de nieuwe teamindelingen direct na de slotdag bekend te maken. Deze zullen worden gepubliceerd op www.vvdaw.nl.
De nieuwe trainingstijden etc. worden gepubliceerd in de DAW’er van juli.

Jeugdleider of trainer worden?
Het is het elk jaar weer een lastig karwei om alle teams van voldoende trainers en leiders te voorzien. Heb je als ouder, oudere jeugdspeler (vanaf C-junioren) of als voetballiefhebber interesse om volgend seizoen een jeugdteam te trainen of te begeleiden bel dan Marcel v.d. Heuvel (06 46217052) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inleveren trainingsmateriaal, sleutels etc.
De trainingshesjes (liefst uitgewassen en eventueel hersteld), wedstrijdshirts, waterzakken, intrapballen en eventueel sleutels moeten tijdens de slotdag op zaterdag 4 juni worden ingeleverd bij Pieter van der Linden. Voor vragen of opmerkingen bel of mail Pieter (06 47886390 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Leiders/trainers die aan het einde van het seizoen gaan stoppen moeten tijdens de slotdag ook hun (uitgewassen) coachjas inleveren.