Log in

  • Gepubliceerd in Korfbal

Lid worden bij de korfbaltak van DAW Schaijk is mogelijk vanaf de leeftijd van vijf jaar. Als (mogelijk) nieuw lid mag je eerst drie maanden mee trainen om te proberen of je het leuk vindt. Je moet dan wel eerst contact opnemen met de ledenadministratie: Mirjam v/d Venne tel. 0486 463540 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan te horen wanneer je mag gaan trainen en bij welk team je gaat horen. Als er geen plaats is in een team kom je op de wachtlijst en word je benaderd zodra er een plekje vrij is. Nieuwe leden ontvangen een informatiebrief thuis met daarin aanvullende informatie over de vereniging.

Contributiebedragen seizoen 2018-2019

Hieronder de contributiebedragen voor het seizoen 2018-2019. Deze liggen in lijn met het voorgaande jaar, aangepast met de inflatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Type (*)

Bedrag

Senioren

€ 155

Recreanten

€ 119

Junioren

€ 139

Aspiranten

€ 129

Pupillen

€ 119

Welpen

€ 114

Kangoeroes

€ 98

Rustend lid

€ 18

Kaderlid zonder te korfballen

€ 0

(*) Korfballende kaderleden krijgen per halfjaar een korting van € 15,- op hun contributiebedrag. Dit wordt in de contributieheffing verwerkt.

De korfbaltak van DAW Schaijk geeft er de voorkeur aan om contributies automatisch te incasseren. Bij een nieuw lidmaatschap wordt gevraagd om hier een machtiging voor af te geven bij de penningmeester (Machtigingsformulier Korfbal). Mocht je dit niet willen dan wordt er een toeslag van € 5,– berekend. Dit in verband met de extra kosten die handmatig incasseren met zich meebrengt. De contributie wordt in 2 termijnen afgeschreven. De afschrijving van de 1e termijn zal rond oktober/november plaatsvinden en de 2e termijn zal rond februari/maart worden afgeschreven. Voor vragen over de contributie kun je contact opnemen met de penningmeester: Diny de Bruijn (tel: 0486-464477, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot het lidmaatschap, zoals bijv. zwangerschap, verhuizing kun je gebruik maken van Wijzigingsformulier Korfbal wat je door kunt mailen naar de ledenadministratie (Mirjam v/d Venne, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).