Korfbalnieuws

Indeling seniorenteams korfbal seizoen 2018-2019

  • Geschreven door Martijn de Graauw
  • Categorie: Seniorennieuws
  • Hits: 134

De korfbalindeling voor seniorenteams is bekend! Klik hier om de indeling van de seniorenteams korfbal voor het seizoen 2018 - 2019 te bekijken. Heb je vragen over de teamindeling dan kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen en opmerkingen graag uitsluitend via dit mailadres en niet per telefoon. Trainers/coaches, traingstijden e.d. worden later bekend gemaakt.

DAW-korfbal in zomerse sferen

Vandaag de 1van een aantal vrijwillige zomertrainingen.

Een paar dames, hadden een zwaar survival weekeinde achter de rug, konden niet meedoen. De rest was enthousiast aanwezig en zijn ruim een uur lekker bezig geweest.

Het was vooral kennismaken, een beetje aftasten en vooral veel schieten.

Met wat aangepaste (spel)regels hebben we een partijtje koppelschieten gedaan en zijn we veel bezig geweest met raakschieten.

Na een goede warming up, iets van hup-hup en daarna nog iets van hup-hup verzorgd door Maud konden we beginnen, eigenlijk vrij simpel wie wist het 1eals team 10x te scoren.

Tussendoor wat uitleg van de trainer over mogelijke verbeteringen van het schot.

We wilde een uurtje bezig zijn, maar dat liep gelijk al uit.

Volgende week zal Laura een deel van de zomertraining verzorgen, iets met survival?

Al met al een geslaagd initiatief, een goed begin voor speelster en trainer.

Indeling jeugdteams korfbal seizoen 2018-2019

  • Geschreven door Martijn de Graauw
  • Categorie: Jeugdnieuws
  • Hits: 611

De korfbalindeling voor jeugdteams is bekend! Klik hier om de indeling van de jeugdteams korfbal voor het seizoen 2018 - 2019 te bekijken. Heb je vragen over de teamindeling dan kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen en opmerkingen graag uitsluitend via dit mailadres en niet per telefoon.

De namen van de leiding en de juiste trainingstijden zijn nog niet bekend. Dit wordt eind juni bekend.

Kampioenschap voor senioren 3

  • Geschreven door Dory Geurts
  • Categorie: Seniorennieuws
  • Hits: 218

Behalve Dames 1 vierden ook de dames van het derde zondag hun kampioenschap. Evenals het eerste, speelden zij ook in Nijnsel hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Ook al waren ze een week eerder al officieus kampioen, hadden zij er toch voor gekozen om te wachten tot de afsluitdag om het kampioenschap te vieren. En dat ze dit samen met de dames van het eerste konden doen, kwam natuurlijk goed uit. Beide teams hebben er dan ook een mooi feestje van gemaakt!

Hartelijk gefeliciteerd Lotte, Marjon, Loes, Inge, Ivanka, Isa, Maartje, Elles, Meike, Lieke, Dion en coach Laura!senioren3veldkampioen 1718

sen 1 3 veldkampioen 1718