Logo

Simpel winnen was de opdracht, het is gelukt, maar het was niet simpel.

Evenals de eerste wedstrijd tegen Tovido begonnen we voortvarend en scoorde we snel 2-0. In de 1e helft van de wedstrijd lopen we gemakkelijk uit, met mooie combinaties en mooie doelpunten, naar 6-1. Toen stokte het. We kregen wat overtredingen tegen en daardoor kon Tovido 2x scoren. De ruststand 6-3.

De boodschap was meer te gaan reageren op de tegenstander en niet op ons zelf. De negatieve spiraal moest worden omgekeerd en de wedstrijd moesten we weer in onze hand nemen.

Greenshot 2018 10 28 18.53.22Na de rust scoorde Tovido op afstand de 6-4. Voor ons het signaal om de wedstrijd af te maken. Renske die er net een tegen kreeg, nam sportieve wraak en scoorde 7-4. Het bleef weliswaar spannend, maar DAW is niet meer in gevaar geweest. Na een time-out werd de tactiek nog wat aangepast en ja hoor, de score kwam weer los. Carlijn scoorde met een doorloopbal. Wat eigenlijk een strafworp was, maar werd door gefloten en goedgekeurd. Bij 8-4 was het gespeeld. Tovido scoorde weliswaar nog 2x, maar wij scoorden ons 9e doelpunt en daarmee was de eindstand van 9-6 bereikt.

Ook vandaag zien we weer dat bijna alle speelsters scoorden, dat is een goed zaak.

Een koude en winderige laatste veldwedstrijd. Na de wedstrijd de overwinnings Jagermeister, dat warmde wel op.

We gaan nu de zaal in en proberen ook in de zaal bovenaan mee te doen, na promotie naar de overgangsklasse.

Scores: Demy, Dezie, Anke en Femke 1x, Carlijn 2x en Renske 3x.

Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2023 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.