• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

DAW-Korfbal A1 laten zich niet intimideren en winnen overtuigend.

Voor vandaag de laatste veldwedstrijd voor de A1 van DAW. Nadat het 1e en het 2e seniorenteam afgelopen weken de 1e helft al afsloten met goede resultaten, volgt nu ook de A1.

Het goede trainen van de afgelopen week wierp zijn vruchten af. Er werd in de aanval afwisselend gespeeld en na een time out, om het open verdedigen van DSV op te lossen, werd een ruststand van 1-7 bereikt.

Na rust was met name DSV nog veel agressiever en lieten de dames zich intimideren door de vele lichamelijke overtredingen en kon DSV iets terugkomen.

Wederom werd na een time out de goede inzet van de 1e helft weer opgepakt en alhoewel het scoren minder vlot verliep is DAW geen moment meer in gevaar geweest. Einduitslag 4-8.

Daarmee werd in het veld een gedeelde 3e plaats bereikt.

IMG 3323 2

Tegen het einde van de wedstrijd waren er 2 publiekswissels: Eeke en Pleun, gaan naar het 1e, wegens gezinsuitbreiding en een wijziging in de samenstelling, met ingang van de zaal. De junioren zijn blij met hun promotie en wij zijn blij dat deze 2 talenten het aandurven.

 

 

 

 

 

 

 

Volgende week, na eerst de 2e KT2 cursus avond, gaan de trainingen in zaal weer van start en gaan we ons goed voorbereiden op de zaalcompetitie.