• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

Verliest DAW Schaijk Senioren 1 korfbal geflatteerd?

Ja en nee.

Stormvogels is een maatje te groot voor onze dames. Was de wedstrijd eenzijdig, nee zeker niet, de uitslag doet echter anders vermoeden. Onze pupil van de week Evi wist de wedstrijd wel met een doelpunt te openen.

BER0222456

Evi geeft scheids Corona boks

BER0222958

Evo opent de score!

BER0222557

We zijn er klaar voor

Zeker in de 1e helft en de beginfase van de wedstrijd creĆ«erde DAW Schaijk meer dan voldoende kansen en bij 1-1 leek het een gelijke strijd te gaan worden.

Vervolgens worden alle kansen, schieten op afstand, kleine kansen, doorloop ballen en VW allemaal op rij gemist.

Stormvogels was daarentegen effectief en mede door de te korte aanvallen van onze zijde en het niet altijd even consequent verdedigen was er voldoende gelegenheid te scoren.

DAW Schaijk volgde steeds even te laat en gaf te veel loopruimte weg. Ook het overnemen zat niet lekker.

BER0223459

Pas laat in de 2e helft kwam het vertrouwen weer een beetje terug en hebben we nog een paar keer gescoord. Al met al geen fijne wedstrijd om zo te verliezen, ondanks de complimenten van de tegenpartij.

Na afloop hebben we met het hele team nog lekker nagepraat en wat gedronken op het terras, waar we DAW Schaijk Voetbal gelijk zagen spelen in de beker.

IMG 7328.JPEG60

Gezellig met het hele team, gelijk weer even wat taken verdeeld m.b.t. teambuilding en borrel na de wedstrijd