• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

In het volgend seizoen 2022 – 2022 starten we met 18 jeugdteams ; een Kangoeroeclubje / welpen ( pupillen F3 ) / pupillen F2 – F1 / pupillen E4 – E3 – E2 – E1 / pupillen D2 – D1 / aspiranten C3 - C2 – C1 / G-team korfbal / aspiranten B2 – B1 / junioren A2 – A1
De volledige indeling zie je via deze pagina.
Bij het indelen en selecteren ( vanaf de asp C ) is de jeugdcommissie korfbal zorgvuldig te werk gegaan. Uitgangspunten voor het samenstellen van de nieuwe teams zijn de richtlijnen van de KNKV i.v.m. de leeftijdsgrenzen en daarbij is bij de jeugdteams vanaf de aspiranten C gekeken naar de volgende aspecten ; inzet – conditie – techniek – spelinzicht – leerbaarheid en het sociaal-emotionele aspect.
In samenwerking met de huidige leiding is men tot een weloverwogen indeling gekomen.

Laten we hopen dat het een volledig seizoen gaat worden zonder beperkende maatregelingen en dergelijke.

Bij verschillende jeugdteams zijn de kaderleden bekend. Fijn dat er zoveel mensen bereid zijn om een jeugdteam te begeleiden. Helaas zijn de trainers/coaches bij de aspiranten C-teams – aspiranten B-teams en junioren A-teams nog niet rond. Wij zijn nog in overleg met verschillende mensen.

Ook zijn de trainingstijden van de veldtrainingen bekend. Helaas is het nog niet mogelijk om de trainingstijden in de zaal bekend te maken.

Indien er vragen en/of opmerkingen zijn m.b.t. de nieuwe teams, dan kan men dit via de mail kenbaar maken. Dit kan t/m zaterdag 2 juli 2022 via het volgende mailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dus niet telefonisch reageren naar mensen van het jeugdbestuur !

Allemaal een fijne vakantie gewenst en tot in het nieuwe seizoen.

Jeugdcommissie korfbal
DAW Schaijk

Tagged under Jeugd