• Gepubliceerd in Korfbalnieuws
De laatste wedstrijd van het zaalseizoen stond gepland op 26 maart. De tegenstander was Flamingo’s uit Lieshout. Vorige week werd het zicht op kampioenschap in één klap veranderd. Een matige wedstrijd aan de kant van DAW, zorgde ervoor dat MKV de koppositie overnam.

De wedstrijd tegen flamingo’s begon langzaam op gang te komen. De score werd geopend aan de kant van DAW. Er werden genoeg kansen gecreëerd maar het vele scoren bleef nog uit. Na 20 minuten stond er een score van 2-4 op het bord. In de laatste 10 minuten wist DAW raak te scoren. Het waren niet de beste kansen, maar de doelpunten tellen. Ruststand: 3-7

Na de rust kwamen de meiden niet scherp en fel uit de kleedkamers. Er werd makkelijk gedacht en werden veel slordigheidsfouten gemaakt. Uit deze fouten kwam balverlies en volgden doelpunten voor de flamingo’s. DAW wist het zichzelf onnodig lastig te maken, want de stand stond met nog minder dan 10 minuten spelen op 10-13. Uiteindelijk kwam Flamingo’s op 12-13 te staan. DAW wist zich nog te herpakken en wist de wedstrijd te winnen met 12-15.

Opnieuw een mindere wedstrijd aan de kant van DAW. DAW schaijk 1 heeft in het zaalseizoen één wedstrijd verloren, dat achteraf één wedstrijd teveel is geweest. De beste plek ooit behaald, is toch ook een prestatie. Al voelt dat natuurlijk nog even niet zo ;)