• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

Op woensdag 18 oktober speelde midweek 2 van korfbal de laatste wedstrijd bij Emos. Niet alleen van dit team, maar de aller, allerlaatste wedstrijd van jou...

Tijdens het opbouwen van het wedstrijdveld werd al stil gestaan bij dit bijzondere feit. De laatste keer nadenken hoe het neergelegd moest worden om de meeste gaten en modderpoeltjes op jou te omzeilen. Laatste keer de lijnen uitleggen en in je vastprikken met pinnen. De laatste keer allemaal een hoek pakken om het veld (een soort van) recht te leggen.

Dan voor de laatste keer omkleden in de kleedkamers, ranja voor het team en de tegenstanders maken in de keuken, warmlopen en opstellen.

Voor de laatste keer klinkt het startsignaal van de wedstrijd bij jou, Emos. MW 2 was gebrand om je een mooi afscheid te geven. Dat deden ze door met 13-5 van Flamingo's MW 1 te winnen. Een fijne en sportieve wedstrijd met diverse supporters die ook bij jouw laatste wedstrijd aanwezig wilden zijn. Het laatste fluitsignaal voor jou heeft geklonken..

Na afloop voor de laatste keer de lijnen oprollen, controleren of we alle pinnen wel uit je hebben gehaald. Laatste keer straaltjes water vangen onder de douche en de kleedkamers proberen schoon te maken.

En natuurlijk nog een aller, allerlaatste drankje bij je. Je koelkast was speciaal hiervoor goed gevuld (met dank aan Auke). Een toost is uitgebracht op jou. Er is vooruitgeblikt op gezellige woensdagavonden in de DAW Schaijk kantine en de mooie kunstgrasvelden die ons daar te wachten staan.

De laatste keer je deuren op slot, lampen uit en je hek wat wordt dicht gemaakt. Een laatste blik en zwaai..

Daaaaaag Emosveld en Emoskantine! Bedankt voor alle jaren!

Groetjes Midweek 2

Tagged under Senioren