• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

Aanvoerster DAW-1 korfbal geeft team zelfvertrouwen!

Na nog geen 5 minuten spelen stond DAW tegen BMC met 0-3 achter. BMC pakte de ruimte, kreeg zomaar een strafworp en scoorde tegen een niet attent DAW. Na een time out, waar de afspraken nog even goed doorgenomen werden, kreeg BMC geen echte goede kansen meer en komt DAW terug naar 4-4.

195IMG 3680

Met name de aanvoerster Carlijn ging voorop in de strijd en was een inspiratie voor de ploeg. In de rust waren we ervan overtuigd. Het zelfvertrouwen dat we deze wedstrijd konden winnen, was er weer.

De problemen met de zakkende dames van BMC werden opgelost en daar was Renske. We komen voor en blijven aan de goede kant van de stand. Tot de 10e minuut voor het einde van de wedstrijd komt BMC toch nog terug 8-8.

Gelukkig werd er weer wat dieper gespeeld en weet Dide van achter de korf koeltjes te scoren. Renske maakt koel een kans af en Carlijn kan nog scoren uit een bijzondere situatie.

Vandaag waren we weer min of meer compleet. De 3 blessures lijken voorbij. Maud kon de hele wedstrijd spelen, Demy maakte voldoende minuten en zelfs Eeke, terug na een zware blessure, maakte vandaag haar debuut. Eindstand 11-9. Samen met het publiek een spannende wedstrijd beleefd.

Een lekkere trappist na de wedstrijd verdiend.