Het is duidelijk, dat als DAW mee wil blijven doen voor de 1plaats elk weekeinde een finale is. Een punt verliezen betekent wellicht einde zicht op promotie.

Vandaag speelde DAW 1 tegen Rietvogels. Een niet te onderschatte ploeg die weliswaar onderaan staat met 1 punt, maar al vaker andere ploegen het flink moeilijk maakte.

DAW liep voor rust uit naar een 4-10 ruststand. Het doel om te scoren was in ieder geval voor de 1e helft gehaald. Hier en daar wat slordigheden, wat situaties waarbij de scheidsrechter niet altijd ingreep, maar verder ging het goed.

De 2e helft werd goed begonnen, de concentratie was er, maar het scoren viel stil. De wedstrijd werd steeds fysieker en dat ging niet ten goede van het spel. We misten een strafworp en vele kansen. Met een eindstand van 8-12 kunnen we min of meer tevreden zijn.

Volgende week staat de wedstrijd DAW-MKV in het programma. Om 12.15 uur zien we u graag voor deze voor DAW en MKV belangrijke wedstrijd. Bij winst doen we mee, bij verlies hebben we het niet meer in eigen hand.

Het 2e speelt dan om 10.30 tegen Swift. Na een goed begin van de competitie en nu wat verlieswedstrijden zijn ze er op gebrand om ook deze pot te winnen.