• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Op een zonovergoten ochtend, werden de galaticos van daw 5 om 10:45 uur verwacht op D'n Heuvel. 10: 00 uur het wekkertje, even douchen, spullen verzamelen en de laatste quotes van Unibet bekijken is dan ook geen vervreemd ritme van een doorsnee galatico.
De Quotenmakers van Unibet leken vandaag uitgesproken door de volgende quoteringen weer te geven 1: 1,50 X 3,50 2: 5,75 daar kun je het dan mee doen als je net wakker wordt.

Snel nog even de laatste headlines op AD.nl en een broodje kaas (van Jan Bax Veen) in de hand en lekker op het fietsje naar dn heuvel. ZO denk ik altijd maar, ziet menig voorbereiding van daw 5 eruit. (maar als je dan aankomt blijkt niets minder waar!!)
Maf mar moi! Wie? Kweenie? Hadden een weekendje gehad en Mark” stempelkaart van de Mc” dikke” Smits zat al in zn spijkerbroek klaar met zn hoofd op half 11.

Rob” laat maar “lullen” Kuijpers liep te ijsberen over dn heuvel, Mark “ vanmorgen met max , willeke verzadigd met een heus moederdagkado” vd Bogaert liep met zn rayban Avatar rustig rond, en maakte zich niet dik. Het was een rustige stemming op dn heuvel, totdat het rustsignaal klonk bij de dames 1, jaja… De NS zet bussen in, werd geroepen door de microfoon en er kwam me toch een bult (nee niet rick vos, die komt later in dit verhaal) publiek van veld 3, richting de kantine gelopen. Dit was voor Rob het signaal “ riemen vast” te generen “ DAW 5 vertrok” Er waren zowaar 4 chauffeurs geregeld, de verteller stapte zelf in bij Nel” ik vrij en wok vort in Herpen, de rest moette maar kijken” vd Bogaert. Eenmaal aangekomen in schijndel gingen we op zoek naar kleedkamer 2, die was dus bezet. Avanti die net als Osama maar slechts 2 kamers gebruikte, had geen kleedkamer meer beschikbaar en tja daar stadde dan. Maarrrrr lieve kijkbuiskinderen, nicky “ nee laate tijd nie geneukt” Lucassen had zn beest voor de verandering weer eens meegenomen.. Rustig werd plaatsgenomen aan de rand van het hoofdveld, muziekje aan, wie maakt je wat, Jan janssen is immers geen vrijwiller in Schijndel, en dus kon de muziek naast het hoofdveld gewoon aanblijven.

De ene na de andere meezinger kwam voorbij en de tijd verstrijkte, het was immers 11:55 UUR en de wedstrijd zou om 12:00 uur beginnen. Er zat niks anders op, koppen bij elkaar, tas in het midden , de dameselftallen van avanti stormden massaal de kantine uit, want de galaticos stonden gewoon op het terrein om te kleden, ik weet niet hoeveel blokjes ik heb gezien, (ik heb er aan 8 van mezelf meer als zat) maar ik telde er zeker 80, + 2 handschoenen waarbij ik die 2 quarterpounders van dikke voor het gemak niet meetel.

Rob” volgend jaar Porto” Kuijpers had zn volgelingen geroepen voor een heuse huddle.
Voor de duidelijkheid een huddle is volgens wikipedia het volgende: in sport, a huddle is when a team gathers together, usually in a tight circle, to strategise, motivate or celebrate. It is a popular strategy for keeping opponents insulated from sensitive information. ( wie vree met wie dit weekend) Commonly the leader of the huddle is the team captain and it is the captain who will try and inspire his fellow team members to achieve success.

2 gastspelers werden tijdens deze huddle geherintroduceerd. Micep alias Mike “Tyson” Broeren en John” (hier gaan we weer!) elton, dn onze, voegt het liefst heel Nederland, een halve voeg is weggegooid geld, voor al uw knipvoegen. Van Lieverloo.

Daw 5 betrad het veld, hier moeten toch even wat kanttekeingen bij plaatsgevonden worden. Het veld omschreven door Hans “ Ecologinsch maakt duurzaam” heurkens als een ware Kartbaan. Het was kunstgras waarbij de leverancier van de kurkbolletjes nu nog zit uit te buiken op de Dominicaanse republiek. Het was immerse en graad of 25 en door de verbaranding van de bolletjes leek het alsof het een graad of 41 was.

Iedereen kent het spreekwoord wie niet sterk is moet slim zijn, en ja hoor, Rob” knoepert” Kuijpers had met de scheids afgesproken om 2x 30 minuten te voetballen, deze was afgebokst door de scheids en dus werd het 2x30 minuten voetballen.

Avanti 3, (het 1e spelt 3e klas, puur om aan te geven hoe sterk de B selectie van daw is, niet om aan te geven hoe het met de selectie gestemd is”) vorige week al kampioen met 124 voor en 9 tegen in 18 wedstrijden vond dat ook wel best.

Joey, verloor de tos, en dan moette nog draaien, als back is dat geen pretje ( of wel Paul?, Paul speelt volgende week zijn laatste wedstrijd voor daw, komt allen kijken 10:00uur kickoff te Margriet, geef deze hunk en zatte joekel (hij scheen ooit zat over het hoofdveld zijn gelopen terwijl daw 1 aan het ballen was) een waar afscheid. Ik bedoel komop mensen als er bussen vol naar veld 3 komen voor dames 1, dan verwacht leiding daw 5, (sms DAW 5 AAN) een volle kuip volgende week, ook voor paultje Geurts van Kessel. Begeerd door zelfs DAW infolijn!.

Kickoff was daar en daw 5 speelde 4-4-2 wat tegen Avanti neerkomt op 6-3 en sander ottens.. Totdat na een minuut of 5 een ferm geschreeuw volgde” Hans “ zonnesteek” Heurkens greep naar zn kniebanden, en het was einde verhaal, zelfs zonneenergie hielp niet meer.

DAW onder felle druk in de beginfase niet alleen door Avanti ook door het rondspringend en 50 graden rubber op de dorstige kunstgrasmat uit Abbottabad.
Bult erin, Hans eruit. Nog geen fraksie van een seconden later werd Bult aangespeeld, op nam hem via zijn bil mee (dames van Avanti op de banken!) en de scania met 730Pk V8 die onderdeel is van de nieuwe scania motorenplatform was op stoom. Geladen en wel!.
Rond de 16, schoot hij koelbloedig raak, en de navy seals Team five van DAW stond met 0-1 voor.

Vervolgens lieten we Avanti rustig komen maar werden ze slechts in de slotseconden gevaarlijk. Ralf “rondje van de gezamelijke rekening” Albers stond parraat en zag zijnApfelkorn verdubbelaar nog op die ijzige bar staan aan de Bossestraat. 0-1 rust..

DAW met slechts 12 fitte spellers naar schijndel afgereisd. Tonk bij ( de voltooid verleden tijd van Tanken) Luuk, “ ik heb mijn hand verbrand aan de hete…….. dus) en Ruud “ fcdb jonguh” vd Linden waren niet fit en we hadden slechts Maarten” ik tap iedereen eruit” Neelen nog achter de hand, die vond het zelf wel prima en bleef vlaggen, had hij toch eens een echte stok in zn hand.

De 2e helft, was een kopie van de 1e… Avanti op zoek naar de gelijkmaker maar daw wat met 9 man verdedigde en nog via Sander” hehe hier is hij dan, de man om wie Al-Qaeda ( wat niets anders betekent als de basis nog nachten wakker ligt, de sniper van Navy team six, de godenzoon van het ruhrgebied, de man die met zn blonde manen menig vrouw het hart op hol brengt. Das Tormachien, hij speelde zich fraai vrij, maar lepelde de bal net naast de 2e paal.. Nadat Ralf “ higuita van daw 5” nog menig fraai redde op inspanningen van Avanti bleef het echter 0-1 voor DAW.

De stemming was Euforisch. Volgende week op jacht naar punt 38 tm 40 om toch een mooi seizoen af te sluiten. 12x winst 4x gelijk 4x verloren. Niet gek toch..

Volgende week @Margriet kickoff 10:00 uur. Be there!

Het beest 6.1.2. XXL is in de maak, dn Heuvel hou je vast. Een gewaarschuwd kantine telt voor 2.

Tagged under Senioren