In de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen, trad DAW7 aan tegen het moeilijk in te schatten GVV5. Een onbekende tegenstander en daarbij nog een onbekende samenstelling van het eigen team (wie zijn er nu eigenlijk gestopt? wie komen er bij vanuit DAW6 en wie moeten er nog naar DAW8?). Voor DAW 7 maakt het niet uit. Ook niet dat Johan Tielemans zo dom was om te laat een pasfoto in te leveren, zodat we geen speelgerechtigde doelman hadden. Verder maakte het ook niet uit dat 2 spelers op zondag nog een bardienstformulier moesten invullen, zodat we uberhaupt met 11 man konden starten. En de transfer van onze mid-mid Schamp naar het doel van DAW3, maakte ook al niet uit. Een blessure bij DAW1? Geen probleem: Maikel Kling staat paraat! Tip voor de trainer van DAW1: Maikel speelt heel sterk tegen lantarenpalen.....
Anyway: onverstoorbaar werd de warming-up afgewerkt en aan de wedstrijd begonnen. Na een 0-1 achtersprong werd de onverstoorbaarheid toch licht verstoord en besloot men een tandje bij te schakelen. Nog voor rust liet ut zuvvende de 1-1 aantekenen en na rust werd GVV van het kastje naar de muur gestuurd op het nieuwe Trainingsveld 2 van DAW. Een legio open kansen werd niet verzilverd, maar toch werd er nog 5x gescoord. Vooral slangenmens Vos had het op z'n omvangrijke heupen en liet 3 treffers aantekenen. Bas, Teun en D'n Onze namen in meer of mindere mate de overige 3 treffers voor hun rekening. De kop is er af en DAW7 neemt direct een plek in de top van de ranglijst. Helaas niet de koppostitie. Die is voor Herpinia 5 die een 7-klapper liet aantekenen tegen Vianen Vooruit 5, de eerstvolgende tegenstander van DAW7.

Klingski en Voske komen er speciaal eerder voor terug van Q-base (of een ander soort feestje waar ze eigenlijk al te oud voor zijn; het zijn potdrie al dertigers!), dus dat belooft wat!

Tagged under Senioren