• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
DAW 5 overwint angstgegner op duitse wijze: 4-3.

De mannen van de knoeperd, aka de koiper, de zaadbuks, From DUSK till MO en vult u verder maar in, hadden een ouwe bekende op de stoep staan. Ulyses 2 stond op het programma boekje en de uitdelers hiervan in de bossestraat liepen klauwen met geld te vangen. Want er waren nogal wat roller coaster statistieken uit het jaar 2010/2011. De Road warriors van het 5e beleefde haar ‘finest moment’ in 2010 met een 10-1 uitzege.  Het moraal van ulyses was destijds lager dan die van de opgesloten Chileense mijnwerkers aldus la gazetta destijds. Echter in het voorjaar, toen ook de chilenen weer boven water waren, beleefde ze op den heuvel een ware januz ( de god met 2 gezichten). Los galaticos werd destijds ingepakt en opgestuurd naar bestemming onbekend met een 1-3 thuis nederlaag. Kortom: een dag om niet te voorspellen. Zelfs Unibet bleef van deze wedstrijd weg.

Kuiper noteerde 14 man op het wed formulier en dikke werd met een rode pen geschreven. Deze robuuste Mc Bacon had de eer met DAW 4 een double header te spelen.
Verder waren het de bekende namen, echter had de bonger, bart zich bij zijn oude liefde DAW 7 gevoegd waardoor Swa aka opperjood zich als voorstopper bombardeerde en dn zeger, de laatste man werd. DAW met een nieuwe Capitan in de eerste helft. Begon zeer zwakjes. En dat is nog licht uitgedrukt, DAW begon als een in elkaar gezakte chipolata pudding waardoor de gasten uit Megen konden profiteren.  Een doorgebroken speler aan de linker kant liep zo door en schoof de bal naast de steek van het 5e. Niet veel later werd er aan de rechterflank niet goed verdedigd waardoor Ulyses zelfs op 0-2 kwam. DAW nog met 10 hoofden in de wolken van de sterke overwinning op TOP werd nu met loden kussens wakker gemept door de schreeuwende technische staf aan de zijkant. En dat werkte. Het 5e begon langzaam te ballen. Dat leidde tot een voorzet van Pitbull (niet die dj) Sjowie.. waardoor de net nieuw ingeburgerde Herpenaar, Ferry, mede aandeelhouder van Manders Keukens, de anslusstore kon binnenkoppen. Volgend jaar nieuwe sponsor denk ik???

De Megenaren kregen te maken met een storm van de 4e categorie waarbij Katrina slechts een windhoosje zou zijn. Het 5e kreeg kans na kans maar via Co en Dikke kwam het helaas niet tot een goal. TOTdat daar na een zwakke uittrap de bal werd onderschept door de mes maar dan ook messcherpe rick(ardo) vandenBurgh (zoals de amerikanen zeggen) die de bal via Fer(ry) kreeg en Bult in stelling bracht. Het is de trouwe volgers van DAW5 opgevallen dat bult dit seizoen geen kramp krijgt de 1e negen wedstrijden. Anyway. Bult kwam in stelling en alla bombarda in the good old days punterde ie hem met zijn linker kleine teen in de goeie kant van het zijnetje. 2-2 ofnie! Megen totaal overlopen als een kolonie buffels op weg naar een beekje water, wist even niet meer waar het hebben moest. Verstopt in het hertenpark kwamen ze langzaam weer in de wedstrijd. Los galaticos nog bezig met het uitrijken van handtekeningen en photoshoots stond nog teveel na te genieten waarna het sppok uit megen, met een zondagschot (het was immers ook zondag) op slag van rust nog op 2-3 kwamen. Vol in de kruising, stefan effenberg-van summeren kon er echt nie meer bij…  en dat was het dan. Voor de rust. 2-3 publiek de morele winnaar van deze knotsgekke partij.

In de rust kwam de oude geslepen stier, markos el torro binnen de lijnen en dat maakte eerlijk gezegd ook nie veel uit. Nee het gevaar kwam van die ouwe trucker. De man die zn wc bonnetjes in Duitsland voor een week opspaart om op vrijdag bij de burgerking in Oberhausen effe goed te gaan zitten tafelen. DAW 5 werd beter en beter en megen stond geparkeerd (wielerterm). De ene 100% kans na de andere maar de bal viel maar niet goed. De Ijsberen uit het eerder genoemde hertenpark kwamen de kuiper ontmoedigen door heen en weer langs de zijlijnen te gaan lopen.
DAW ging achterin 1 op 1 spelen door meer manschappen voor de goal te krijgen.. en in de 88e minuut kwam dan toch echt die verdiende gelijkmaker… een klutsbal. Zoals ook vorige week het geval was. Had zich wederom gemeld.. en weer was het DAW die deze klutsbal zich eigenmaakte.
Het was de duitse trucker, de CFO van Vos Voeier Vervoer die n bal die alle agressie van de eerste 87 minuten meegaf en knoeperend hard de touwen injaagde van n meter of 12. 3-3.
Ulyses dat sinds dat moment als een bokser die al 8 tellen had gekregen, in de touwen hing en aan overvliet smekend vroeg of DAW nie meer onder de gordel wou stoten, had het moeilijk. DAW op 9/11 kwam als een stel brothers in arms weer opstoten naar de 16 van de megenaren en deze kregen de bal telkens met kunst en vliegwerk weggewerkt.. maar Swa en Co die het ijzeren gordijn uit de ouwe doos hadden gehaald pareerde iedere counter.  En bij wie moeten zijn om de een 3 punter binnen te halen lieve kijkbuis kinderen.. hebben jullie opgelet vorige week. Want dit is gewoon een 20-delige serie waarbij je niks mag missen, een soort van 24 zeg mar. Ja het was weer die sluwe dark knight rick van de burght die vanaf buiten de 16 de trekker van de golden gun, voor de golden boys overhaalde en met een schitterende kurf de 4-3 binnen kegelde. Ontlading op Ground zero (veld 4) en megen inmiddels met een handoek over de kop, met de nek in de touwen hing. Was klaar omgestuurd te worden naar de koffievelden in bolivia, want in schaijk was niks meer te halen.

Overvliet floot als n echte Colina. En los galaticos is tabellenfurher samen met nooit gedacht. 2 gespeeld - 6 punten. Volgende week uit naar de Rusheuvel. Komt allen kijken, het liefst met veel autos zodat we zelf niet hoeven te rijden. Echter geeft de vervoers lijst aan dat de ouders en/of VERZORGERS van Ricky van Boekel (woont hij al op zichzelf??), Stefan van summeren en Mark v/d Bogaert aan de beurt zijn.

Gegroet, el escribo de oro.
Tagged under Senioren