• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Op deze gure zondag, waar de meeste elftallen hun wekker niet hoefde te zetten, was het voor de tot dan toe ongeslagen titanen echter wel game-time. Tijdens aanvang om 11.00 stond er bij de meeste spelers een gezonde spanning op het gezicht, echter bij n enkeling hing de chilisaus nog aan de kin van de zojuist bestelde vlammetosti.
Aangezien de economische recessie nabij is, had DAW het kunstgrasveld FOR RENT staan en Herpen had een grote zak neuro’s bij zich, waardoor de ongeslagen mannen van de megens naar veld 4 werden gestuurd. De nummer 4 van de primera division kwam op bezoek naar de hekseketel genaamd dn heuvel. Voorin was het 6e wat magertjes vertegenwoordigd aangezien sommige van de daw 6 familie dit weekend een roadtrip geboekt hadden naar respectievelijk san siro en het osse kuipje voor een paar krakers. En de defensive captain teun zwaans had ergens een broodje shoarma genuttigd waarbij het hoofd-ingredient namelijk de shoarma, al enige tijd over datum bleek te zijn. En dus met een Appendicitis opgezadeld zat. Dus De Overige 14 moesten HET doen.
Het 6e kwam prima uit de startblokken en sddl had niks in de melk te brokkelen. Een paar goeie kansen leidde echter tot niets. Totdat daar de luis suarez lookalike van daw goed doorzette en met een flambiante trap een prima voorzet afleverde op de moker van de boer. Boer knikte de bal van de rand 5m over de keeper in de lange hoek. 1-0! Een makkelijke middag leek voor de hand. Echter zakte het niveau weg, ge kent wel zon Frans yogurthtje die ge op zn kop probeert neer te zetten, maar als n modderstroom uit het pakje komt gezet…nou dat was even het niveau. Sddl kwam dan ook op slag van rust gelijk. Na een inworp stond het 6e behoorlijk te gapen. De bal kwam voor en via de wel bekende kluts, ging deze achter Rosie. Ja daar stadde dan met ouw goei gedrag en titel ambities. Tim (leider in wording) had dan ook geen goeie woorden over voor de laatste 20min. Volgens mij oefenen ze thuis samen aan de keuken tafel met vader theo, op enkele kritische one-liners om de boel op scherp te zetten.
De 2e helft zou het echter anders lopen. na 5min kwam sddl weer op zetten en via de knuisten van roan en de lat kwamen de gasten niet op voorspong. Maar toen was de maat vol. DAW schakelde op het buitenblad en SDDL kon het wiel niet meer houden. Stientje gooide de bal voor en boer haalde met n dropkick uit vanaf een metertje of 12, binnekant paal, keeper wist niet waar die moest kijken waardoor de bal via zn rug tegen de touwen knetterde. De scudetto-koers was weer ingeslagen. Coach Knoeperd van het 5e ook aanwezig, keek… en zag dat het goed zat. De stoomtrein kwam weer op stoom.. de 3-1 viel niet veel later. Een hoge bal van de zijkant kwam in het gezicht van L, (die moker kunde ook haast nie missen) voor de voeten van stientje die het lot van de gasten van 2m bezegelde. Maar het publiek was niet voor niets gekomen en wilde meer. Altijd hetzelfde liedje, voor een duppie op de eerste rij willen zitten. Dus het publiek schakelde ON-DEMAND naar gallery play voetbal..en dat kregen ze…de 4-1 was een prachtige combinatie door het midden, de bal kwam bij dn oudste twin- vis, die de voorstopper en laatste man tegelijk het bos instuurde, en vervolgens met buitenkantje rechts, de vlaaienspecialist, voor al uw speculaas-staven, en maisbroden,in stelling bracht en de bal in de verre hoek kon schuiven. 4-1! Het publiek werd getrakteerd en zelfs Afrodick knoeperd genoot van het optreden van das zechste. De kantine dienst had de herfstbok pils al ingeschonken voor de herbstmeister, maar het 6e was nog niet klaar. Boer stuurde Teun van Ras weg, en die rond fijnloos af, 5-1. Maar dat was nog niet alles het publiek werd laat in de wed nog getrakteerd op n ware Bokspartij waarbij Nick aka Mohammed ali, zorgde nog voor wat opschudding, door na een pittig duel nog even een duwtje uit te delen waarna de speler in kwestie van SDDL als een ware komiek tegen de vlakte ging. Kortom: het publiek kreeg een Thriller, actie en komedie in 90min voorgeschoteld. Da maakte nie mee….. Alleen op dvd ;)
DAW 6, het enige team uit schaijk dat ongeslagen uit de heenronde komt. Met 29 uit 11. Over 2 weken de kraker in Herpen tegen de enige concurrent still standing. Volgende week thuis tegen de citizens (Ravenstein). Tickets verkrijgbaar, iedere donderdagavond verkrijgbaar bij ‘het kastje’.
Het 6e vervolgende vervolgens de weg naar de maalstoel, om daar het Thanksgiving diner bij de fam megens te nuttigen. In plaats van kalkoen stond frikandel op t menu. 70 stuks wel te verstaan. Bedankt voor de gastvrijheid en goeie zorgen.
Tagged under Senioren