• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Tja wat moet je schrijven als je fan bent van frivool voetbal wat in alle thuiswedstrijden van het 6e op de mat wordt gelegd, wat moet je schijven als je sport1 hebt en je wekelijks wonderschone acties in europa voorbij ziet komen.
Wat moet je schrijven als je dan in Megen aankomt en het veld een grote knolletuin blijkt, met de gure wind van de maas zowel de eerste als de 2e helft op de neus hebt… en 10eu (hoeveeeeel!!) borg moet betalen voor de sleutel met een stuk kachelhout eraan.

Het voetbal was zoals het weer: bar en boos. Echter in de 6e minuut was het dan toch weer HIJ, de MVP van de 5e reserve klasse, hij die altijd en overal scoort (uhh ja op de velden dan), het orakel dat na 3 weken Aruba nog nie bruin wordt HIJ.. de Boer.  Met zijn foeilelikste van het seizoen een rollende punter die met  7km/u door de handen van de doelman uit megen glipte. 0-1. Ook moi.
Vervolgens was het hotseknots voetbal..en ieder woord die hier aan wordt besteed is er echt 1 teveel.
ok, de financieel adviseur van het 6e kreeg nog een opgelegde kans om van links op de keeper 1:1 te gaan, hij vuurde, maar de keeper pareerde. Megen kreeg zeker wel wat kansen, maar het waren voornamelijk kopkansen en schoten waar ze in de NFL 3 punten voor rekenen.
De 2e helft was zo nog dramatischer..DAW ging steeds meer achteruit voetballen en megen pompte de bal gewoon in de 16. Met de woorden: kek maar wa ge er mee doet. Echter had megen een nieuwe kopsterke sturmer erbij gezet die een paar keer gevaarlijk overkopte. Totdat hij in de 70e minuut ons roosje gewoon omver buldozerde in het 5m gebied en met bal en al in het net lag.. kortom da is een goal…in megen dan..  1-1.  Tim en moosje hadden al een worst- en kaasplankje besteld voor een worst-case scenario…..geen uitleg hoop ik?
DAW ging weer vooruit voetbalde en dat leverde weer de vertrouwde druk op. Die pressie van de flanken, het ned van 78. DAW kreeg weer een paar corners en uit de hoekschop was het 10min voor tijd toch nog de witte conder van de korte spruit. De man die volgend jaar naar daw 10 verhuist, de blitzkrieg piloot van 1860 fanclub, de meister van de voetbalfeitjes uit de zweite bundesliga.. de Hommel maakte met een straffe schuiver de 1-2!!!!  en schreeuwde het uit alsof ie de STB quiz gewonnen had en rechtop in bed zat! Golaaadoooo scandeerde de spaanse speaker op radio barca!
De 1-2 werd over de streep getild, niet helemaal zonder slag of schop.. want de spits van megen greep Rudie namelijk in het duel om de bal bij zn edele delen en daar waar….. er al zoveeel hebben aangezeten, als ge hem of roddellijn 96 schaijk-Oss moet geloven….was the butcher hier toch niet van gediend. En laaie luttele seconde later de spits op met een niet al te snuggere natrap actie.. kosten 12,50 onder rembours naar de knvb.
Omdat Herpen verzuimde een dreier te klokken in de reek! Is het 6e de nieuwe koploper met een voorsprong van een puntje. 3 games left…win and they’re in.

Maar eerst vrijdag avond een teamuitje met zn allen de kopjes bij elkaar voor een gala voorstelling @ de vliert: den Bosch – Almere city. Niet goed, geld terug… toch ruudje?
Hieronder nog enkele quotes van het 6e:
Bild kopt: das weisse lowe, zahlt endlich mit eine grosse tore!!

‘Fantastisch slot’ aldus stientje.
op de vraag, waar bij DAW 4 waar je mocht invallen? ‘nee man de Gold-Race finale, aldus stientje bij nu-sport

‘lellike wijven telde vroeger in rimini ook’ op de vraag wat ie van zn doelpunt vond in L’equipe

Theoretisch scoor ik volgende week, als ge 1:2 loopt’ tegen de Washington Post na zn gemiste kans.

‘Als messi de beste van de wereld wil worden, moet ie eerst de hommel voorbij’ aldus de hommel zelf in de baskische krant: Pays Basque.
‘in je eentje kun je niet voetballen’ Aldus moosje op de vraag wie de sleutel is naar dit succes.
‘Siempre negativo, nunca positivo!!’ Tim vd linden tegen een verslaggever van het brabants dagblad!
‘Nu al meer met mn gedachten bij de prinsewagen, dan dat kinderfeesje op P2 in Amsterdam’ Tim School in trouw.
‘Wa mende ge dan?!moette nou komuh jonguh… Aldus de ruijs op een vraag of hij in de titel geloofde….
‘Ik heb naar DAW gebeld om mn keuze voor volgend seizoen te herzien, maar daar werd geen gehoor aan gegeven. Anderszeids, als ik een offerte maak, ga ik er ook vanuit dat als de klant m tekent hij ook afrekent.’ Aldus CEO ecodome in Financial Times
Tagged under Senioren