• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Eerste zevenklapper bij senioren op naam der giganten.   Berghem Sport 5 – DAW 6   1-7!!

In de zweite spielronde stond voor de titanen van DAW 6 op papier een lastige uitwedstrijd tegen Berghem 5 op het programma. Echter coach Ralf “winning is a habbit” Visschers had behoorlijke bezettingsproblemen. Hij mistte namelijk onder andere de huidige topscorer van DAW senioren Thijs “ meer dan 700 facebook vrienden” van Leuken maar ook Bastiaan “ Storm Chaser” Peters is op vakantie in Costa Rica en last but not least Stijn “ de (nog altijd) verguisde” van Schaijk verbleef een weekendje in Valkenburg. Door enkele korte lijntjes uit te leggen bij Rob “ leest op de plee bij Heessenyachts de verslagen van daw 5 maar voornamelijk die van daw 6” Kuijpers werden middels een blockbuster trade Mark “ Super Size” Smits en Rob “ op slotdag motte van mn meid afblijven anders sla ik erob”van de Ven aangetrokken voor 1 wedstrijdje.

De bezineprijs staat inmiddels op recordhoogte, maar de VVD stemmers van DAW 6 kwamen met 7 auto’s naar het reeds met tifosi bezette sportpark dn heuvel. Alleen Mark “ lid van de mile high club” vd Bogaert had de rijlijst verkeerd geïnterpreteerd, (dit bleek later een smoes om langer van de apfelkorn te kunnen genieten in plaats van de volle poepluiers op de hoek van het Mackenhof.) De rode loper stond klaar en de spelers bereikte allemaal op tijd de Oostelijke ingang van het clubhuis. Met uitzondering van Tim “ De ruiter van Nina Ruijters “ School. Tim was namelijk te laat dit resulteerde in een appje met de tekst “ telefoon was leeg, verslapen,k*tz***, kom eraan”
Enfin de bolides werden niet veel later gestart en er werd koers gezet naar the bronx van de gemeente Oss, Berghem.

Na het bespreken van de looplijnen, een korte warming up gevolgd door de nog kortere jel van Joost “ welke dame kruist met mij de degens” Megens tikte de ijzeren nopjes fluweel op de vloer van de catacombe en kwamen de titanen een voor een het veld op. De heren begonnen op papier slap aan de wedstrijd, totdat coach het blad omdraaide en zag dat het in praktijk toch goed zat. Er werd meteen druk gezet en de legionaires uit berghem kwamen er eerlijk gezegd moeizaam uit. Dit resulteerde tot veel balbezit voor de jeugdtrainer van de bossche draakjes, wat direct inhield dat er 100% kansen via winrar uitgepakt konden worden. Dit laatste resulteerde in het eerste dozijn van het aantal minuten echter nog niet tot een goal Totdat daaaar. Berghem de bal bij de verdediger dropte, NJF ‘Schrijver van het boek: objectiviteit in de journalistiek voor dummies’ Visschers dit matig backske onder druk zette waardoor de bal te kort terug werd gespeeld op de keeper.. enfin NJF dook ertussen en zette met 1 voetbeweging (en dan wel de moeilijkste variant van de voet, namelijk het spreekwoordelijke buitenkantje) Rob ‘ook vort in het bezit van een badjas’ vd Ven instelling die een hoek kon uitkiezen..en koos voor de verre. 1-0. De high fives stonden al in de rij, echter zat er in geen enkele een DAW muntje.

Het 6e was zoals het spreekwoord luidt: als 1 schaap over de dam is, en berghem werd spreekwoord technisch van bakboord naar stuurboord gesmeten met aanvallen over links en rechts van de oranje blitzkrieg. De 2-0 viel dan ook binnen een klein kwartier. Aangezien er geen grote kwartieren zijn. Een afgeslagen corner bleek weer in de bekende ‘kluts’ belandt te zijn waarna Roan’ de enige in de raaf zonder kroegverbod op zn palmares’ Albers de 2-0 binnen joeg. Een overwinning leek niet ver meer weg. Zeker niet waarna dikke ‘eerst mezelf laten lokken door 6, om vervolgens bij 5 te moeten vlaggen’ smits door een mooie korte bal van Ven de 3-0 in de touwen schoof. Wedstrijd beslist. Gallery play vrijgespeeld. In plaats van: ‘over 5 minuten begint het water te golven’  klonk er: ‘over 5 minuten zullen de hakjes op de borst worden aangenomen en met de schouder worden doorgespeeld’. DAW bleef als ‘een toendra over de steppe van botswana’ de geel-blauwe overrompelen. Wat resulteerde in een bijna stifje van balkunsteraar zonder verf vd ven.

Daw beleefde ook weer zijn wekelijkse schrikmoment. Als u een dvdtje toch net iets te duur vindt, dan verwijs ik u graag naar de zondagmorgen waar L wekelijks de Aortas laat vullen zonder dat de hartkamers en boezems (gescheiden door de welbekende hartklep) gevuld worden met bloed. Ik zeg u van te voren dat u meer plezier heeft van die dvd van: the shining of zelfs panomoral activity 1-3 (nu 3 voor n tientje, met hoesje) want L probeert wekelijks zijn eigen keeper te verschalken. Ditmaal raake hij een bal zo goed verkeerd, dat deze van 25m, door de lucht suisde, Andre kuipers is er niks bij, om vervolgens op eigen kruisinglat uiteen te spatten alsof het new year in sydney weer is aangebroken. Oeffff nog altijd kans op de dubbele borrel, want dn ouwe klont is al 39 duels niet meer zonder tegengoal. Maar wat wil je gezien zijn cv de laatste jaren ;)

Enfin2, DAW ging rustig door en na wederom een steekbal van badjas naar badjas, werd NJF vrijgespeeld, deze omspeelde de keeper maar niet zijn handschoen, en werd op Cape Canaveral achtige wijze gelanceerd. Unne peeeeegel denk ofnie?!! NJF ‘net als Cisse gewoon zelf nemen’Visschers  pakte de bal, dacht aan al zijn penalty bokaaltjes op de shouw tegen: stroeck, Hermanneke Teeuwen die ooit na 47consecitive rake pegels het voor gezien hield op dn heuvel, en Jimmy’ ligt er nu nog wakker van’ v fessem….. en vuurde…. Op de keeper. Verrek…maar zonder aarzelen (stientje effe opletten) werd de rebound op panenka achtige wijze met links alsnog binnen gelepeld. Wederom de high fives in aantocht ditmaal zag je al her en der wat collecte mandjes rondgaan.

Ook Coach Rob ‘beter hard geblazen dan den mond verbrandt’ Kuijpers van das funfde keek en zag dat het goed zat.

In de rust gingen fotos rond van Thijs van Leuken bij het spel: wie was deze jongen ook al weer? Maar niemand meende zich hem nog te herrineren, noch hem te hebben gezien. Zelfs niet toen ie achter n glazen wand stond met 5 andere lookalikes en een bordje ‘5’ in zn handen had. Waarbij de overige 5 allen het tenu van de reek bekleede. De politie tast nog steeds in het duister.

De 2e helft was nog geen minuut oud wat resulteerde in een lange corner. Waarbij ruudje ‘ik ga scoren voor mn kleine neefje mats want die staat langs de kant met papa koen en dat speentje zit al 4 wkn in mn daw box’ van Dongen hopeloos de bal als een NFL kicker van 2m over de hekken kreeg. Ja wa moette dan zegge. Er werd: jammer ruud!  geroepen van de zijlijn..enfin3. Berghem ging loeren op de counter en na een vrije trap stond spits Heino, niet te verwarren met de wekelijkse basis speler Hijnie! Op de goeie plek en maakte uit het niets de 4-1. Coach en nog verre van fit- Ralf zat er daar toch behoorlijk neve. Echter was het binnen de minuut alweer 5-1. Ven werd gestuurd door Tim ‘nina had nog brood voor me gesmeerd maar da heb ik niet meer op kunnen eten, omdat ik te laat was en nu mag ik van ons mam niks bij daw bestellen’ School. Waarna Rob zeeën van tijd had om iets leuks te bedenken en toen maar de keeper omspeelde en de 5-1 maakte.

Vervolgens was de gallery play echt aangebroken, het werd drukker en drukker langs de lijn waarbij Ruud ’Eaaaaagles where are youuu’ vd Linden en Tom ‘zouden er ook in de B selectie sancties zijn na blessure tijdens zaalvoetbal’ Kusters die iedere aanval van het 6e veilde alsof het een executie-verkoop betrof. Lukano, de jongste, en de meest blessure gevoelige van de 2, zette een nieuwe intro aan op zijn wat oversizde speaker…het had wat weg van een spaanse armada….because…..het was: El tiempo de Torro.  Torro met name in de 2e helft spelend met de torro-kop naar beneden. Wat betekent dat er puur oog is voor de bal ipv medespeler. Torro nog zoekende naar zn eerste Tor, was onrustig. Hij had wat slecht geslapen, een anonieme bron vertelde dat torro had geslaapwandeld, en zelfs naar dn heuvel was gelopen om zn eerste goals bij het 6e in te beelden op het net ingezaaide hoofdveld. Deze kwam er dan eindelijk. Na een fraaie loopactie van ‘het nieuwe loopwonder, met name buitenwerktijd’ N Vis, die de bal keurig voorzette..waarbij torro de bal aannam, omdraaide, even schudde met die heupjes alsof ie nog stond te proppen in Lloret, en vervolgens met een wat Stier(torro)achtige hak de bal binnen hakte. Ook de 7-1 kwam op naam van de Mark ‘die meer datumprikkers moet invullen dan dat ie thuis is, vd bogaert via een hele knappe actie, kwam de goal op bombarda achtige wijze tot stand via een dreuge knal.

7-1. de scheids vond het mooi geweest. En wij ook. Nog 18 finales….. volgende week hebben de mannen een bye. Maar herperduin is al afgehuurd voor een bootcamp om de conditie op peil te houden. Gemeente landerd wil alle supporters op het hart drukken, de tenten voor vrijdag op te slaan in verband met grote opkomst, ps: de zandvlakte is gereserveerd voor de sponsoren.
Tagged under Senioren