• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
De mannen van Visschers-Megens waren wel weer toe aan 3 punten. De laatste 3 duels was dit niet meer gelukt. Dit baarde sommige toch wat zorgen en dus werd het financiele varken van het kapitaalkrachtige, ook met verhoogde zorgpremie, DAW 6 met de grond gelijk gebeiteld. Men zei dat je geen geluid hoorde van het vallen van de munten. Uiteraard kwam dat doordat er alleen briefgeld in zat. DAW 6 had 3 punten harder nodig dan Mitt Romney de staat Ohio nodig had. En dus werden L ‘Leads the league in own goals’ Kusters en Ralf ‘al 41x niet meer de 0, dan moette er effe tussenuit’ Albers via een vlijmscherpe veiling-aanbieding door de reisleiding van het 6e weggestuurd werden, om spreekwoordelijk’ het hoofd leeg te maken’. Ik geloof dat het niet alleen bij het hoofd is gebleven.

Alber ‘dn ouwe klont’ zat op een camping in Otterlo en L was ingecheckt bij checkpoint charlie maar is volgens insiders zn hotelkamer niet uitgeweest. Ik hoorde 24/7 het geluid alsof iemand met een vlakke hand op een gebalde vuist sloeg, aldus de receptioniste tegen regionale omproep: ‘das sechste’.

Oftwel DAW kon op oorlogssterkte naar Demen voor een potje tegen het altijd lastige (althans op voorhand) SDDL 3. De rijlijst was goed geïnterpreteerd, en dus reden de ouders/verzorgers van Boer, Torro, Lukano en Kai. Deze laatste had dit iets te letterlijk genomen waarna Pa vijverberg onze supporter van de dag werd. Ook daar zijn de kantine en kleedkamers verbouwd en dus hadden ze in demen besloten om de gehele drankvoorraad naast de kleedkamers te parkeren. Dit werd door sommige, in monopoly achtige termen gezien als: vrij parkeren, waarna de kratten Liptonice en AA al in de kleedkamer stonden voordat de laatste binnen was. Na deze embargelijke autotocht van 16uur en 23 minuten met maar 1 plaspauze hadden de heren dorst als een stelletje hitsige cowboys die al dagen zonder vocht door de Gobi woestijn slenterde…. En dus ging de ijsthee van strottenhoofd naar strottenhoofd. Aaaaaaaaaahhhhhrggggg wa zit er veel prik op joh.. waarna er geroepen werd, ik lus geen prik. En zo waan je je toch weer even in groep 4, maar dan met nieuwe klasgenootjes.

DAW begon in de 4-4-2 opstelling en was meteen fel en gretig. De 1-0 stond daardoor al na een goeie minuut of 4 op de borden. Tim School liet zijn voeten spreken en jaagde de bal vanaf een meter of 10 in de verre winkelhaak. SDDL  keek en zag dat het fout zat. De heren uit Demen hadden immers al 10 punten, maar waar ze die in hemelsnaam vandaan hebben gekocht is nog onduidelijk. Na de 1-0 was de Fancy Fair voor DAW 6 namelijk geopend. Wie scoort krijgt een lootje voor de kalkoen. En de goal van SDDL lag 45 min lang onder vuur…zelden vertoond. DAW speelde zoeeeper fussbal en de ene na de andere pegel vloog tussen de palen, maar werden gekeerd door een uitstekende keeper.  De kansenteller bleef na 45 op 23 staan. 0-1.

In de rust had de Icetea plaatsgemaakt door warme thee…zonder prik. En tieleman deed nog een extra paar wanten aan + lange broek om maar geen kou te lijden.

De 2e helft bracht hetzelfde spelbeeld. DAW omgetoverd tot 3-4-3 walste onder begeleiding van Andre Rieu heen en weer over de defensie van de demen-aaren of hoe ze ook mogen heten. Boer kreeg kans na kans maar zn 1e is m nog nie gegund. Ja doelpunt dan he. Diep in de 2e helft, kreeg megen dan die ene kans. Een wat korte terugspeelbal van reisleider NJF Vis, op dn tieleman zorgde ervoor dat megen de bal breed kon leggen en op doel mocht mikken, echter was dezelfde reisleider inmiddels aangekomen bij de doellijn om deze vakkundig weg te koppen. Ruudje ‘Blueee white armyyyyyy’ vd Linden maakte na zware knieblessure van 1,5 jr weer zn rentree voor de laatste 10min.

Hierna onstond eigenlijk direct de 0-2. Na de zoveelste weergaloze aanval was het de coach zelf die de wedstrijd op slot gooide, met een bal die zo erg van richting veranderde, waar zelfs keulemans jaloers op zou zijn. Enfin. 0-2. De 0-3 volgde ook nog, wederom via een prima 1x raken aanval kwam de bal bij Mark’ ik regel dat jullie op het jaarlijkse sportgala van NOS NCF mogen komen, en nog mogen stemmen ook, waarna we vervolgens met ranomi en Naomi aan de bar gaan hangen’ Janssen die diagnonaal  raak schoot.  0-3. Eindstand.

Al met al een goeie middag, waarna de sleutel werd teruggebracht, de borg werd ontvangen en de icetea keurig netjes werd afgerekend. Ge kunt er dus toch ergens mee komen….alleen overal maar enne keer.

Volgende week at dn Heuvel de kraker tegen het #1 HVCH 6. Maar wij zijn er klaar voor…..

Was getekend,
Chef de mission

Tagged under Senioren