Op zondag 30 april speelde ons tweede elftal tegen het tweede elftal van Schijndel. Dit kon als een rechtstreeks duel om een nacompetitie worden beschouwd.

De gasten uit Schijndel kwamen in de eerste helft op voorsprong. Een vrije trap rondom het strafschopgebied werd niet goed verwerkt door de Schaijkse defensie, waardoor een Schijndelse aanvaller een kans kreeg die hij knap voorbij doelman Tom van Casteren schoot: 0-1. Nog in de eerste helft stelde DAW 2 orde op zaken. Tim Huberts, die al meer opviel met zijn knappe passes, legde de bal achter de Schijndelse defensie. Tyrone Burgers maakte beheerst af: 1-1. Niet veel later lag ook de tweede Schaijkse treffer in het netje. Wederom een mooie bal van Tim. Ditmaal op snelheidsduivel Marc van Heesch. Deze gaat zijn directe tegenstander voorbij en biedt spits Joey Cissen een niet te missen kans: 2-1. Dit zou de stand zijn tot vlak voor het einde van de wedstrijd. Dat is het moment dat Schijndel na een onachtzaamheid achterin toeslaat: 2-2. Dit zou de eindstand zijn.

Met het gelijke spel stelde DAW 2 nacompetitie veilig. Hierin speelt het, net als vorig seizoen, met de nummer 10 uit de Reserve Eerste Klasse en de twee andere periodekampioenen om een plek in de Eerste Klasse. DAW wenst het 2e elftal veel succes in de strijd om promotie!