Het zou wederom een prachtige op D’n Heuvel worden. Een uur later als menig fan had verwacht werd de wedstrijd tussen ’t tweede dat weer in de lift zit tegen het verrassend laag geklasseerde Juliana Mill. Deze wedstrijd moest gewonnen worden om aansluiting te houden bij de hoger geklasseerden, zeker nadat deze in de voorgaande speelronde kostbare punten hebben laten liggen waardoor de oranjehemden weer volop in de race zijn.
Zogezegd werd er om 12.00uur afgetrapt en beide elftallen wisten de eerste drie kwartier niet echt te overtuigen. Voor een aantal aanwezige toeschouwers die zich een uur lang hadden moeten vermaken in de kantine met een lekkere bak koffie was het dan ook een onaangename verrassing. Beide ploegen konden of wilden het spel niet maken en bal was dan ook nauwelijks voor een van beide doelmonden terug te vinden. Met een aantal spaarzame momenten was het toch DAW dat licht de overhand had, maar de aanvallen brachten de doelman niet in verlegenheid. Echt boeiend was de eerste helft dan ook niet en de toeschouwers kregen dan ook na de rust de beloning voor hun geduld.

In de rust werden snode aanvalsplannen gesmeden om door de Millse muur te geraken, echter werd dit vrij snel na rust al overbodig, want na ongeveer tien minuten was het na een assist van Tom, door jaloerse teamgenoten ook wel omschreven als een wilde (lees: blinde) trap naar voren, maar belangrijker nog de bal kwam terecht in de loop van Devi die zijn directe tegenstander zijn hakken liet zien en er vandoor ging. Was er dan niemand die hem tegen wilde en kon houden? Dacht het niet! Hij werkte de bal tegen de touwen en die verschrikkelijke nul was van het scorebord af. De tweede helft was het dan ook DAW dat het betere spel had, de Millse doelman kreeg het dan ook een stuk drukker en kon zo’n showduiken achterwege laten. De blauwe achterhoede kreeg alleen de ruimte om het balletje rond te spelen, maar zodra ze ook maar de geringste interesse hadden om vooruit te willen stonden ze vast. De oranje organisatie stond uitstekend en Stefan heeft dan ook nauwelijks in actie te hoeven komen.

Was Juliana dan tevreden, dat niet, want ze probeerden een gelijkmaker te forceren door een extra aanvaller in te brengen en achterin man op man te gaan spelen. De druk op de achterhoede van DAW werd opgevoerd, maar deze hield net zoals voorgaande week (4-0 overwinning op het hoger geplaatste Boekel Sport, excuses voor het ontbreken van het wedstrijdverslag) stand. De marge werd zelfs nog vergroot, want door het gebrek van rugdekking in de Millse defensie was het de ingevallen Tim die zich vrijmaakte en panklaar legde op Devi die deze aanval en wedstrijd bekroonde met een schitterende treffer. Devi liep in bij de eerste paal, kwam voor zijn tegenstander en plaatste de voorzet van rechts met zijn rechter been langs de kansloos achtergelaten doelman. Deze ruime marge mocht dan ook niet meer uit handen gegeven worden. Tegenover de vele wapenfeiten van ’t tweede stond enkel één fatsoenlijke doelpoging van de blauwhemden. Na een keurige diepe bal en voorzet was het Wilmar die op het laatste moment nog voor de in buitenspel staande aanvaller gleed en tikte de bal in eigen doel, gelukkig en terecht floot de uitstekende leidende scheidsrechter.

Kortom een degelijke middag voetbal op een mooie zonnige dag of een nat veldje in Schaijk.