Na het debacle van afgelopen donderdag thuis tegen Macharen3 stond vandaag de return op het programma. Na een goed en lekker ontbijtje vertrok ons 8ste zwaar gehavend richting Macharen om revanche te halen. Al snel werd duidelijk dat Macharen had geleerd van de wedstrijd op donderdag en de echte grote kansen blijven in de begin fase uit voor ons 8ste.

Des al niet te min werd er redelijk gevoetbald aan beide zijde.
Toch kwamen we al vrij snel achter.
De spits van Macharen glipte weg uit de aandacht van onze verdediging en ronde iets wat gelukkig af. 1-0
En niet veel later werd het zelfs 2-0.
Toch zouden we terug komen in de wedstrijd.
Johan”de rooie”Appelhof nam een puike corner en deze belande op het hoofd van Toon”de Abraham”Loeffen en die knikte de bal feilloos binnen. 2-1
Helaas kon ons 8ste niet lang genieten van dit doelpunt want nog voor de rust zou Macharen nog een keer scoren en zo de ruststand op 3-1 bepalen.

Thee.

Na de thee ging ons 8ste op zoek naar de aansluitingstreffer.
Helaas zou die er niet meer komen want Macharen zou nog zelfs verder uitlopen.
Eerst viel 4-1 en kwartiertje later zelfs de 5-1 en niet veel minuten daarna zelfs de 6-1.
Toch was dit niet de uitslag.
Want wederom Johan”de rooie”Appelhof nam een corner en die werd weg gebokst door de keeper waardoor de bal recht in de voeten kwam van Toon”de abraham”Loeffen en die schoot de bal snoeihard met zijn linker zwabberbeen in de onderhoek.6-2
En zo kwam er een einde aan deze desastreuze ochtend.
De middag was gelukkig erg bierrijk en waren we deze wedstrijd weer snel vergeten.

P.s. Het kan zijn dat dit verslag niet helemaal klopt met de realiteit maar onze verslaggever was een weekendje weg en heeft af moeten gaan op reacties van andere.