DAW 2 trad aan tegen Montagnards uit het Limburgse Bergen. Het trof een sterke tegenstander waar de Schaijkse ploeg een pittige kluif aan beleefde. In een gelijkopgaande wedstrijd stond de brilstand na 45 minuten nog op het bord.

In de tweede helft zou het scorebord wel een aantal keren bijgewerkt moeten worden. De eerste keer moest op het knopje gedrukt worden toen Robbert Knipping onreglementair werd gestuit in het vijandelijke strafschopgebied. Robbert zelf nam plaats achter de bal en schoot feilloos binnen: 1-0. Enkele minuten stond het echter alweer gelijk toen Rik v.d. Linden zijn derde tegentreffer dit seizoen te verwerken kreeg: 1-1. DAW leek op het tweede gelijke spel uit de competitie af te stevenen, maar daar dacht de broer van Liza de Groot anders over. Vanaf de zijkant van het strafschopgebied schoot Niels de bal via de binnenkant van de paal fantastisch tegen de touwen: 2-1.

Een mooie overwinning waardoor DAW op 19 punten uit zeven wedstrijden komt. Titelconcurrent Boekel Sport 2 won zijn wedstrijd ook. Komend weekeinde spelen de cupfighters uit Schaijk de bekerwedstrijd tegen Margriet 4. Nadat DAW 2 eerder grootheden als Ruwaard 3, Ravenstein 2 en HVCH 5 klopte, gaat nu een poging gewaagd worden om de Osse ploeg aan de zegekar te binden.