DAW 2 speelde de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse '08 uit Gennep. Op sportpark De Heykuul werd de wedstrijd op deze zondagochtend afgewerkt.

Vitesse '08 bleek een aardige ploeg te zijn. De wedstrijd kende een gelijkwaardige eerste helft. DAW kwam op voorsprong nadat Rob Vos de bal aan Erwin Christiaans gaf. Deze slingerde de bal voor het doel richting Robbert Knipping. Robbert wist met dit buitenkansje wel raad: 0-1. De opponent uit Gennep kreeg ook nog een serieuze kans op de gelijkmaker, maar de spits faalde.

De tweede helft speelde DAW een aardige partij. Maar allereerst kwam Vitesse '08 naast DAW: 1-1. DAW nam het initiatief over en kwam weer op voorsprong. Een dreumel van Jeroen v. Dijk kwam tussen Robbert Knipping en de Gennepse keeper. Robbert won het duel waarna Rob Vos de bal voor het intikken had: 1-2.
Uiteindelijk werd het nog 1-3. Rob Vos werkte een afgeslagen corner prima binnen, waardoor de zege van DAW een feit was.

DAW is nu alleen koploper doordat concurrent Boekel Sport gelijkspeelde. Volgende week speelt DAW de thuiswedstrijd tegen get tweede elftal van Milsbeek. Aanvang: 11:00.