DAW 2 speelde de lastige thuiswedstrijd tegen Volkel 2, dat gezien de stand op de ranglijst wellicht wat te laag staat. In de eerste helft wist DAW 2 tweemaal het net te vinden. Het eerste doelpunt werd gemaakt nadat een dreumel van Jeroen v. Dijk op het hoofd van Wilmar "Gilles de la Tourette" Neelen belandde die het leder achter de Volkelse doelman wist te koppen: 1-0. Wat volgde was een bijzonder tafereel. Wilmar introduceerde het retro-juichen op de Schaijkse Heuvel. Het hupje van Johan Cruijff, de robot van Peter Crouch, het baby-wiegelen van Bebeto, de buikschuivers van Pierre van Hooijdonk. Allen wegen niet op tegen het juichen van Gilles Neelen. De tweede treffer viel nadat wederom een dreumel van Jeroen v. Dijk voor het doel werd geslingerd. Spits Dennis Kappen maakte er een knap doelpunt van: 2-0.

Na rust kreeg DAW 2 de kans om de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. Helaas voor de Schaijkenaren kopte Geert Loeffen de bal op de deklat. Volkel 2 kwam daarna terug tot 2-1 na een mooi doelpunt van de Volkelse aanvoerder. Echt grote kansen gaf het tweede daarna niet meer weg. Het werd vooral een wedstrijd waarin hard gewerkt werd, voetballend was het de tweede helft niet meer hoogstaand. Ron Appelhof had nog de kans om de wedstrijd definitief op slot te gooien, maar het een-tegen-een duel met de doelman werd in het voordeel van de keeper beslist. De overwinning kon echter bijgeschreven worden. 10 wedstrijden, 28 punten. Nog drie wedstrijden voor de winterstop waarin gepiekt moet worden.

Volgende week speelt DAW 2 de bekerwedstrijd tegen Oss'20 2, uitkomend in de Reserve Hoofdklasse.