Zondag 20 februari stond de uitwedstrijd tegen Juliana Mill op het programma. De nummer laatst tegen de nummer 1.

De eerste helft was in het begin duidelijk voor DAW. Met goed druk zetten op de achterhoede creëerde DAW een aantal kansen. Een daarvan werd benut door Tom den Ouden. Hij reageerde attent op een te korte terugspeelbal en ronde netjes af, 0-1. Verder werden er in deze fase van de wedstrijd een paar kansen jammerlijk gemist. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Juliana Mill beter in de wedstrijd. Het spel golfde op en neer en de beste kansen waren nog steeds voor DAW maar ook Juliana Mill creëerde ook een aantal kleine kansjes. Vlak voor rust scoorde Julianna Mill de gelijkmaker maar de goed fluitende scheidsrechter keurde de goal wegens buitenspel af. De altijd (te) eerlijke vlagger Frank van R. constateerde buitenspel waarop de goal terecht werd afgekeurd.

De tweede helft gaf een ander beeld dan de eerste helft. Juliana Mill drong steeds meer aan zonder echt gevaarlijk te worden. DAW kon niet meer het spel domineren als de eerste helft. Er werd ook nog een goal van Rob Vos afgekeurd wegens buitenspel, terecht of onterecht wat dat betreft was het 1-1. Er kon de tweede helft niet meer mooi gevoetbald worden, er moest hard gewerkt en gebikkeld worden. DAW 2 is meer een voetballende ploeg maar liet ook zien over voetballers te beschikken die dit beheersen.
Tot de 85ste minuut (spits) Robbert Knipping de wedstrijd besliste met een sublieme lob van 20 meter over de kansloze keeper van Juliana Mill, 0-2.

Kortom een collectieve overwinning op Julianna Mill dat gezien het spelbeeld veel te laag op de ranglijst staat. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Boekel Sport 2 op het programma, de nummer één tegen de nummer twee.