DAW 2 speelde zondag 20 maart uit naar Grave tegen GVV'57 2. De thuis wedstrijd werd destijds gemakkelijk gewonnen maar dat wil niet zeggen dat het deze middag weer zo zou zijn. In de eerste 20 minuten leek het er wel op.

Onder een stralend voorjaars zonnetje werd GVV'57 van het kasje naar de muur gestuurd en stond het al 0-3. Het eerste doelpunt kwam op naam van Jeroen van Dijk op aangeven van Rob Vos. Maar de perfecte voorassist kwam van een in paniek geraakte speler van GVV'57. De 0-2 kwam van de voet van Rob Vos na een knappe steekbal van Geert Loeffen. De 0-3 scoorde Geert Loeffen fraai zelf na een knappe voorzet van Ron Appelhof. Was de wedstrijd na 20 minuten al beslist....... Na die 20 minuten werd het niveau van DAW wel wat minder maar er was nog steeds een groot overwicht. De goed fluitende scheidsrechter genoot samen met het wederom talrijk opgekomen trouwe DAW 2 supporers legioen van het stralende zonnetje maar verder gebeurde er de eerste helft niet veel meer.

GVV'57 speelde de tweede helft veel scherper als de eerste helft en liet zien toch aardig te kunnen voetballen. Ze kwamen een aantal keren gevaarlijk bij Rik van de Linden in de buurt maar het bleef 0-3. Tot de 68 minuut toen Erwin Christiaans een (weerga(waarde)loze) individuele actie (achter standbeen langs, aka, schaarbeweging etc.) in zijn eigen strafschop ging demonstreren. Hij werd vastgehouden maar dat werd helaas door de goede scheidsrechter niet gezien. Dit buitenkansje werd door GVV'57 meteen afgestraft, 1-3. Na die 1-3 was meteen iedereen van DAW weer wakker en volgde snel de beslissende 1-4 door Ron Appelhof op aangeven van Jeroen van Dijk. (De assist op de assist volgens velen ook zeker zo belangrijk was van Rob van de Ven). Kortom weer een overwinning, was niet altijd even goed maar de 3 punten tellen. Iedereen ging moe en voldaan weer richting Schaijk en genoot 's middags in het zonnetje van de wedstrijd van het eerste elftal.

DAW 2 zag naaste concurrent Boekel Sport punten verspelen waardoor het nu tien verliespunten minder heeft dan Boekel Sport. Volgende week staat de lastige thuiswedstrijd tegen de Zwaluw uit Oeffelt op het programma. Wedstrijd per wedstrijd zal naar het kampioenschap toegewerkt worden.