• Gepubliceerd in Clubnieuws

Van Tilburg Mode & Sport uit Nistelrode wordt de nieuwe hoofdsponsor van de Jeugdafdeling van DAW. Van Tilburg en DAW zijn een driejarige verbintenis overeengekomen en daarmee wordt Van Tilburg de opvolger van voormalig hoofdsponsor Rabobank. Het sponsorcontract werd op zaterdag 6 juni 2015 officieel door beide partijen ondertekend op Sportpark D'n Heuvel in Schaijk, tijdens de jaarlijkse Slotdag voor de jeugdafdeling.


OndertekeningVT3


Op deze afsluitende zaterdag werd direct bewezen dat de sponsorovereenkomst voor beide partijen tot mooie resultaten kan leiden. Zo greep Van Tilburg Mode & Sport deze drukke en zonnige zaterdag aan om met een stand diverse mooie aanbiedingen aan alle DAW-jeugdleden te presenteren. Dat bleek goed aan te slaan, want de stand werd door de hele dag heen erg goed bezocht.

DAW en Van Tilburg hebben beiden alle vertrouwen in een goede samenwerking. Voorzitter Henrie Lamers benadrukte tijdens het officiƫle gedeelte nog eens dat DAW erg blij is met Van Tilburg als nieuwe hoofdsponsor voor de jeugd. Hiermee kan DAW ook de komende jaren verder bouwen aan een stabiele Jeugdafdeling. En dat is belangrijk, want, zoals Peter van Tilburg het namens de nieuwe hoofdsponsor al treffend verwoordde: "De jeugd heeft de toekomst."

 

OndertekeningVT2



OndertekeningVT1

 

Tagged under Sponsoring