• Gepubliceerd in Clubnieuws

Op donderdag 21 april 2016 organiseert voetbalvereniging DAW haar jaarlijkse sponsoravond, om daarmee de vele toegewijde sponsoren van de vereniging weer te bedanken voor hun financiële bijdrage aan de vereniging.

DAW nodigt haar sponsoren graag uit om hierbij aanwezig te zijn. De sponsoravond wordt gehouden in de accommodatie van DAW, op Sportpark D’n Heuvel aan de Bossestraat 56 in Schaijk. De sponsoren zijn welkom vanaf 20.00u en mogen een introducé meenemen. Het officiële programma begint om 20.30u.

De aanwezige sponsoren kunnen onder het genot van een hapje en een drankje genieten van een spetterend optreden van Bas Birker. Deze sympathieke Nederbelg verzorgde de afgelopen tien jaar meer dan 1.500 shows in Nederland en België en was onder meer te zien op het Comedy Casino Festival, Pukkelpop en Lowlands. Aansluitend zal DJ Jason zorgen voor een muzikale afsluiting van de avond.

DAW hoopt haar sponsoren op donderdag 21 april 2016 te mogen verwelkomen. Sponsoren kunnen zich vooraf aanmelden, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tagged under Sponsoring