• Gepubliceerd in Clubnieuws

Donderdagavond 21 april 2016 leek een donderdagavond zoals alle anderen. Niets is minder waar. Deze donderdagavond stond voor DAW namelijk geheel in het teken van de jaarlijkse Sponsoravond. Met deze avond wil DAW ieder jaar weer haar dankbaarheid uitspreken in de richting van haar trouwe sponsoren. De structurele financiële bijdrage van een grote groep sponsoren is immers het levensbloed door de aderen van onze vereniging.

Vanaf 20.00u druppelden de sponsoren en hun introducés binnen en niet veel later was het gezellig druk in de kantine. De organisatie van de avond was in handen van de Sponsorcommissie en rond 21.00u werd de avond officieel geopend door Frenk Lamers. Met zijn routine en uitstraling toonde Frenk zich een echte Lamers en al snel hing de hele kantine aandachtig aan zijn lippen. Frenk blikte terug op het afgelopen seizoen en stond kort stil bij de nieuwste ontwikkelingen binnen de Sponsorcommissie.

Toen de klok 21.30u geslagen had en de koffie en gebak plaats hadden gemaakt voor iets sterkers, was het tijd voor de hoofdact van de avond: Bas Birker. Ieder jaar probeert de Sponsorcommissie weer een leuke spreker te strikken, die met wat entertainment voor een leuke onderbreking van de avond zorgt. Ook dit jaar is de Sponsorcommissie weer in die opzet geslaagd, want met Bas Birker wist men een ervaren comedian in huis te halen die met name in België wekelijks volle zalen trekt.

Bas stelde de aanwezigen niet teleur en met een aantal stevige oneliners kreeg hij de lachers al snel op zijn hand. Bas zocht vaak de interactie met de zaal en dat was ook voor de comedian zelf af en toe even schakelen. Zo was Bas hevig gefascineerd door de melkgeitenhouderij van de familie Van den Heuvel en draaide zijn fantasie overuren bij de gedachte aan de zojuist in het publiek opgerichte seksboerderij. Ook barvrouw Riet wist geregeld zijn aandacht te trekken.

Bas Birker wist de aanwezigen ruim driekwartier te vermaken. Daarna was er nog ruimte voor evaluatie. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje, want de avond was zoals vanouds weer tot in de puntjes verzorgd door de Barcommissie. Helaas komt aan al het goede een eind en werden de aanwezigen bij het aanbreken van de kleine uurtjes vriendelijk verzocht om naar huis te gaan. Moe, maar hopelijk voldaan.

sponsoravond 20160421 210109

sponsoravond 20160421 210622

sponsoravond 20160421 213533

sponsoravond 20160421 221159

Tagged under Sponsoring